Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 23.6℃ | bura 4.0 m/s
2. listopada 2023. 12:44
Foto Hajduk.hr  

Zbog riječkih huligana i medijskog ološa Marko Livaja propušta završnicu Lige nacija

PODIJELI

Marko Livaja napustio je pripreme reprezentacije Hrvatske te neće nastupati na završnom turniru Lige nacija. U pomalo bizarnom ozračju HNS je objavio kako je to Livajina odluka koju je donio nakon razgovora s Dalićem.

Iznimno mi je žao da je došlo do ovoga i da je neprihvatljivo ponašanje nekoliko pojedinaca rezultiralo time da izgubimo važnog igrača za ovo natjecanje. Razumijem Marka i težinu situacije u kojoj se našao te poštujem da se nakon svega napisanog i doživljenog ne osjeća spremnim sudjelovati na završnici Lige nacija. Marko ostaje u našim planovima za dalje, a naši ciljevi na završnici Lige nacija ostaju isti. Ovo je Dalić kazao za HNS. Koji je prenio i Livajinu izjavu.

Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo. Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njen član.

Dogodila se tako nezapamćena stvar, navijački barbari iz jednog grada uz asistenciju medijskog ološa iz drugog grada, o čemu je već Piksi pisao, uspjeli su utjecati na roster hrvatske reprezentacije.

PODIJELI

Vezane vijesti

Follow Us

Split

23.6℃

NE 4.0m/s

29%

1024.3hPA
  Vrijeme oko 11h:
25℃
Uto
25℃
Sri
23℃
Čet
23℃
Pet
23℃
Sub
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno