Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 19.4℃ | bura 3.1 m/s
29. svibnja 2024. 01:02
screenshot N1  

Izjava dana: Muke poreznih obveznika

PODIJELI

Stephen Nikola Bartulica se jučer opet izmotavao pred kamerama. Jedan od 13 Zekanovića, (kako ih je vrlo precizno nazvao Nikola Grmoja) jučer je pričao o svemu i svačemu kako bi opravdao to što je njegova interesna grupa potpisala novu trgovačku koaliciju, pa pokušavao pričati o ideologiji.

Uhvatio se i teme novinarstva, u smislu tjednika Novosti, čija su dva novinara ove godine nagrađena od struke za životno djelo i istraživačko novinarstvo. Upitan za Hrvoja Šimičevića koji je nagrađen kao najbolji istraživački novinar za otkrivanje pedofilije kod crkve u Hrvata odgovorio je ovako:

“Čestitam mu na nagradi, očito je dobar novinar i sigurno će uspjeti u tržišnoj utakmici, ne trebaju mu doznake iz Vlade. Porezni obveznici nisu to dužni financirati.”

Lijep je to i nadasve liberalan stav, međutim vrlo je nejasno i sumnjivo zašto bi se to ograničilo samo na glasilo srpske manjine?

Zašto su porezni obveznici dužni plaćati novinare HRT-a? HINA je isto financirana iz proračuna. Hrpa medija, pače, većina njih u ovoj zemlji je u nekoj mjeri financirana iz džepova poreznih obveznika.

Kad bismo bili zločesti, rekli bismo kako je Trafika portal po mjeri Stephena Nikole Bartulice Stjepe.

A kad bismo bili maštoviti, upitali bismo se zašto bi porezne obveznike oslobodili samo plaćanja medijskih sadržaja? Zašto stati na tome? Zašto ne bismo saborskim zastupnicima dali minimalac i naknadu za prijevoz? Javni.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

19.4℃

NE 3.1m/s

61%

1014.7hPA
  Vrijeme oko 2h:
19℃
Čet
19℃
Pet
20℃
Sub
18℃
Ned
20℃
Pon
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno