Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 25.8℃ | pulenat 2.5 m/s
17. lipnja 2024. 00:42
Desinec Foto FB  

Izvidi pucnjave kod odmorišta Desinec traju i osam mjeseci nakon incidenta

PODIJELI

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici obavjestilo nas je na naš upit kako izvidi oko pucnjave i potencijalnog prekoračenja policijskih ovlasti prilikom incidenta kod odmorišta Desinec. Njihov je odgovor krajnje jednostavan:

Još uvijek su u tijeku izvidi koji su tajni radi čega ne možemo dati više informacija.

Izvidi u ovom slučaju traju tako i nakon više od osam mjeseci od samog događaja. Nije to bila jednostavna situacija, ima dosta toga za napraviti. Ali ipak se teško oteti dojmu da sve ide jako sporo i da u mnogim drugim slučajevima ti izvidi budu mnogo brži i efikasniji.

Ovaj put je ŽDO Velika Gorica imala i problema s brzinom odgovora. Naime, kako periodički šaljemo upite, tako smo to napravili i 13. prosinca prošle godine. Odgovor je stigao 25. siječnja ove godine, dakle nakon 43 dana i tri podsjetnika na upit. Tek nakonj trećeg u kojem smo naveli da u slučaju neodgovoaranja namjeravamo pokrenuti sve pravne mogućnosti stigao je ovaj lakonski odgovor.

Eto, izvidi još traju, do kad će ne zna se, sve je to tajno. A mi ćemo nastaviti i dalje periodički postavljati pitanja je li se nešto pokrenulo.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

25.8℃

W 2.5m/s

48%

1011.2hPA
  Vrijeme oko 23h:
23℃
Uto
25℃
Sri
26℃
Čet
23℃
Pet
25℃
Sub
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno