Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 13.3℃ | jugo 5.7 m/s
1. ožujka 2024. 21:09
Foto: Hajduk.hr  

Hajduk najavio Fan zonu i za nadolazeće dvoboje

PODIJELI

Hajduk je za utakmicu protiv Vitorije kod Galeba bio pripremio posebnu Fan zonu, smišljenu za što bolji kompletni doživljaj utakmica na Poljudu. Danas su na službenim stranicama malo i detaljnije pojasnili cilj, kao i naveli što se može očekivati u budućnosti.

Cilj “Fan zone” je omogućiti našim vjernim navijačima potpuno novo iskustvo i doživljaj same utakmice zbog čega smo obogatili zabavne sadržaje za djecu, pojačali ponudu hrane i pića, a glazbeni sadržaj upotpunio je DJ koji se pobrinuo za zagrijavanje prije samog početka susreta.


U programu koji smo pripremili za ovaj prvi put mogle su uživati sve generacije naših navijača, a u budućnosti ćemo isti nadopunjavati novitetima o čemu ćemo Vas redovito obavještavati uoči domaćih utakmica.


Na plato ispred istočne tribine, u okviru “Fan zone” postavljene su četiri kućice, jedna “Fan shop kućica” na kojoj možete pronaći službene artikle HNK Hajduk te tri ugostiteljske.

Uz ovu Hajdukovu obavijest moramo dodati još jednu stvar, čini se kako su najmlađi gledatelji nekako najbolje prihvatili ovu novu Fan zonu, što svakako govori da se radi o dobrom potezu.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

13.3℃

SE 5.7m/s

76%

1008.8hPA
  Vrijeme oko 22h:
12℃
Sub
11℃
Ned
13℃
Pon
10℃
Uto
11℃
Sri
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno