Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 17.2℃ | bura 6.5 m/s
26. svibnja 2024. 16:47
Foto: Damir Krajac / CROPIX  

Izjava dana: Svi se tresu kad on rješava

PODIJELI

Mario Banožić jučer je izjavio nekoliko zanimljivih stvari, jer upleo se u priču oko ruskih trgovaca oružjem koji su se smucali po ZTC-u, što je izazvalo dosta bure u medijima a i među oporbom koja je, prigodno, baš ovih dana optužena za rusofiliju.

Uglavnom, ministar obrane je uobičajeno važno i hrabro objašnjavao kako njegovo ministarstvo nema ništa sa ZTC-om, koji je dioničko društvo koje je na tržištu i ministarstvo samo ima ugovor s tvrtkom, spomenuo je i kako tajne službe nemaju što nadzirati ZTC, jer oni rade civilne poslove i sve u tom stilu.

Činjenicom da je ZTC dioničko društvo u državnom vlasništvu koje se bavi i vojnom tehnikom nije se zamarao, ali zato je uspio spomenuti svog prijatelja predsjednika:

“Ja u ovom trenutku doista ne znam tko organizira te sastanke u ZTC-u. Što se tiče Milanovića, mogu reći da se, kad god se dohvatimo rješavanja nekog problema, on i njegova ekipa počnu tresti”.

Nismo ekipa predsjednika Milanovića, dapače, ali moramo priznati da svaki put kad ekipa okupljena oko trenutnog ministra obrane nešto rješava da nas sve više bude strah i da nam dođe da zavapimo onu staru dobru iz Malog mistane spašavajte više ništa, dosta ste spasili.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

17.2℃

NE 6.5m/s

77%

1017.4hPA
  Vrijeme oko 17h:
23℃
Pon
24℃
Uto
24℃
Sri
20℃
Čet
21℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno