Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 7.6℃ | bura 4.1 m/s
10. prosinca 2023. 14:35
Foto: Vlado Kos / Cropix  

Izjava dana: Još jedan lik za kojeg ne možemo smislit dovoljno jaku uvredu

PODIJELI

Polako nam u ovu rubriku upadaju likovi iz regiona, nakon što smo u četvrtak imali tipa koji zvecka oružjem u Bosni i Hercegovini, evo novog lika kojeg smo namjeravali nazvat idiotom ili kretenom, ali smo onda shvatili da bi to zapravo bila uvreda za te skupine ljudi.

On stiže iz Srbije i moramo priznati da do sada nismo čuli za njega, jer slabo pratimo događanja preko Dunava i Drine, dok događanja ne prijete prelijevanjem preko granice.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

A nekakav je to tip koji je za(s)tupnik u skupštini Srbije, a upućeni kažu da je riječ o Vučićevom trbuhozborcu, pa je očito odlučio malo iskoristiti ruski narativ, ono – nas i Rusa tristo miliona. To nešto što se odaziva na ime Vladimir Đukanović je izvolio izjaviti sljedeće:

“Sve mi se čini da će Srbija biti primorana krenuti u denacifikaciju Balkana. Volio bih da griješim.“

Kada je počeo kraval u Ukrajini, tj. kad se nastavio, jer počelo je davno ranije, okupacijom istočnih dijelova te zemlje i aneksijom Krima, mnogi su analitičari najavili kako bi to moglo izazvati destabilizaciju na Balkanu.

Nažalost, recentni događaji u Bosni i Hercegovini, kao i nove napetosti na Kosovu očito daju tim analitičarima za pravo.

Groblja koje smo stavili kao ilustracije uz ovaj tekst su upozorenje kako na Balkanu nikad ne nedostaje tih tipova koji su spremni doslovno napuniti groblja mladim ljudima, krijući se iza nacije i lažnih ideala – iako zapravo samo žele iskoristiti prigodu za zaraditi ogromnu lovu koju svi ti likovi zajednički vrte dok mladi i nedužni ginu za njihove lažne ideje.

Fuj.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

7.6℃

NE 4.1m/s

93%

1012.0hPA
  Vrijeme oko 13h:
9℃
Pon
12℃
Uto
15℃
Sri
16℃
Čet
14℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno