Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 19.4℃ | bura 3.1 m/s
29. svibnja 2024. 01:25
Foto: Jon Tyson on Unsplash  

Izjava dana: Uvreda za liberale i dva bljaka u jednom

PODIJELI

Dario Hrebak, čovjek izabran na listi HDZ-a, inače predsjednik stranke koja se još uvijek zove HSLS (iako bi doista bilo u najmanju ruku pristojno da se to ime promijeni) se jučer opet izmotavao:

“Ukoliko želimo da ova većina bude stabilna, moramo komunicirati kao što smo i protekle četiri godine unatoč tome što sad imamo još jednog, jačeg partnera u vidu Domovinskog pokreta. Druga opcija bi bili novi izbori. Što bismo dobili? Građani bi opet morali izlaziti na izbore ili u 7. ili u 9. mjesecu tijekom turističke sezone, a nakon svega bi se dogodila ista situacija ili bi DP postao žrtva i onda bi postali jači, a nama liberalima to ne bi odgovaralo.”

“Nama liberalima”, kako to samo gordo zvuči. Samo, ako se pogleda za što je sve digao ruku taj “liberal”, a pri tom ne treba ići dalje od notornog LEX AP, doista zvuči kao psovka kad Dario Hrebak priča o sebi kao liberalu.

Ali nije da nismo navikli. Mogao je danas u rubriku i Furio Radin, koji je novinare jučer (dok je još jednom u karijeri skupo prodavao kožu), uvjeravao kako će on ostati isti kao zadnjih trideset godina, što je najveća istina, jer trideset i kusur godina gledamo razne furije radine i slične likove koji fino potkoženi i uhljebljeni mijenjaju stavove iz dana u dan, u pritom ne zastupaju apsolutno nikakve programe ni agende osim svojeg financijskog mira.

Da možemo, rekli bismo – bljak. Zapravo, možemo. Dakle – bljak.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

19.4℃

NE 3.1m/s

61%

1014.7hPA
  Vrijeme oko 2h:
19℃
Čet
19℃
Pet
20℃
Sub
18℃
Ned
20℃
Pon
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno