Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 10.3℃ | bura 3.6 m/s
7. prosinca 2023. 14:57
Foto: Goran Mehkek / CROPIX  

Izjava dana: Ima puno lipih stvari, ali ne smin kazat

PODIJELI

HDZ-ovo medijsko tretiranje afera već postaje neugodno za gledati i slušati, čak i onima koji su valjda plaćeni za to da im pomažu.

Od Branka Bačića koji je ustvrdio kako je vlada spriječila aferu u Ini svojim tijelima, pa smo zamislili kako se ministri prsimice i goloruki bacaju pred lupeže ne bi li ih zaustavili kao kineski studenti ili mlade partizanke iz legendi tenkove, do samog premijera koji je nakon što je ponovio mantru o uspjehu vlade koja je spriječila krađu rekao i sljedeće:

“Nezakonitih radnji i korupcije ima svugdje – to smo vidjeli nedavno, eklatantne primjere i u najrazvijenijim državama EU.“

A onda dodao: “Neću ih spominjati, jer to nije moj običaj, ali toga nažalost ima svugdje.“

Dakle da rezimiramo – prvo ih je premijer spomenuo, pa naveo kako ih neće spominjati. Dobro, valjda je htio reći da ih neće imenovati, iako ne vidimo razloga za to, jer bilo bi baš zabavno vidjeti s kojom to najrazvijenijom državom EU premijer tako olako uspoređuje Hrvatsku.

Pa da usporedimo koliko je ministara i članova vladajuće stranke u toj zemlji umočeno u afere, koliko je vladajućih stranaka osuđeno za kriminal, pa da na koncu i vidimo standard u toj zemlji, da usporedimo deficit te zemlje sa ciframa koje su nestale u tim aferama.

Ali ipak bolje zvuči kad se kaže – ima puno lipih stvari, ali ne smin kazat.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

10.3℃

NE 3.6m/s

39%

1017.0hPA
  Vrijeme oko 13h:
13℃
Pet
11℃
Sub
12℃
Ned
10℃
Pon
11℃
Uto
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno