Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 20.6℃ | - 6.5 m/s
2. listopada 2023. 03:14
Foto: Josko Ponos / CROPIX  

Derbi Hajduka i Dinama kroje i liječničke službe klubova

PODIJELI

Dinamo je jutros održao tiskovnu konferenciju pred sutrašnju utakmicu s Hajdukom, a ono najzanimljivije za navijče splitskog kluba je najava da neki igrači neće doći u Split. Ne zato što će ih se štedjeti za sljedeći tjedan. Nego zato što se u redove Dinamovaca uvukla nekakva crijevna viroza.

Kaže Dinamov trener da je pet igrača zahvaćeno ovom virozom, od čega tri sigurno ne idu. Još su dva upitna jer se i kod njih pojavljuju simptomi. Od pet pobrojanih prvotimac je sigurno Ljubičić, ali za njega se ne zna hoće li ići. Za roster je bitan i Emreli, koji sigurno ne ide, ali i Štefulj, koji bi upao na lijevog beka ukoliko Ljubičić bude odsutan. Uglavnom, nisu zapravo preveliki problemi za Dinamo, ali važni za zabilježiti.

Tim prije što će zdravstveni bilten i kod Hajduka dosta uobličavati prvu jedanaestoricu. Za sad se tek Grgić vraća, čini se, dok su primjerice oba Kalinića upitna, još je nekoliko igrača također pod liječničkom prismotrom. Ovaj derbi tako će krojiti i odluke liječnika u obje ekipe.

PODIJELI

Vezane vijesti

Follow Us

Split

20.6℃

- 6.5m/s

41%

1023.3hPA
  Vrijeme oko 5h:
18℃
Uto
20℃
Sri
19℃
Čet
18℃
Pet
18℃
Sub
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno