Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 12.4℃ | jugo 2.1 m/s
27. veljače 2024. 00:23
Foto hajduk.hr  

Zvončac i kalendar su pokazali što je to Hajdukova familija

PODIJELI

Igra danas Hajduk, ali mi ćemo se malo podsjetiti događaja otprije dva dana i malo ćemo se i raspekmeziti. Dakle, na Zvončacu je bilo predstavljanje novog Hajdukovog kalendara, krajnje različitog od ovih dosadašnji. Em su i djevojke iz ŽNK Hajduk bile uključene, em je interijer za fotografiranje bio neuobičajen za bilo što nogometno.

I dobro, kalendar kao kalendar, stvarno je lijep, ali objektivno, većina navijača bi ga kupovala i da samo ima natpise mjeseca na stranicama i grb Hajduka. Ono što je bilo divno je samo druženje organizirano za prezentaciju. Najprije smo svjedočili jednoj dosta komičnoj situaciji. Igralo se tri na tri na male branke, Žaper, Krovinović i Pukštas protiv djevojaka. Momci su iz pristojnosti i potreba marketinga jasno pustili meč, ali mladi Amer s time nije bio zadovoljan, zaista se naljutio na dva suigrača jer su izgubili, uhvatila ga nervoza. To je taj gen pobjednika zbog će uspjeti doći do najviših nivoa, on bi želio pobjedu i na humanitarnom turniru u Čovječe, ne ljuti se.

No, nakon susreta je nastupilo ono što je za rastopiti i hladne medijske osjećaje. Ta hrpa djece koja je pojurila slikati se s igračima i Ricom, roditelji nasmješenih lica jer njihovi maleni su isto takvi. Bitka za Hajdukove balone, napravio sam dobro djelo i donio jedan šestogodišnjoj Viti koja ga je htjela, ali se sramila sama otići. Još smo je i fotografirali s Ricom, iako se u startu uplašila njegove pozamašne glave. Sad se ipak vole.

Htjela su djeca da večer traje što duže, a roditelji i svi stariji su izmjenjivali svoja iskustva. Osjetio sam po prvi put ono Prgava familija u prvom licu, iako je manje bila prgava, a više razigrana. Inače mi to familija, odnosno family, izlazi na nos, HNS je promijenio domenu i sad ima family, svaki put kad zbog praćenja nižih liga moram na tu stranicu moram to family upisivati. No, ovaj put je nekako došlo u glavu da stvarno naziv za nas paše.

Za kraj da i nešto negativno napišemo, pod egidom novinarske objektivnosti. Ako kupite Red bull na kućicama Fjere na Zvončacu ne znam hoćete li vi dobiti krila, ali vaš bi novčanik lako mogao. Moderna vremena.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

12.4℃

SE 2.1m/s

85%

1008.8hPA
  Vrijeme oko 22h:
13℃
Sri
14℃
Čet
15℃
Pet
13℃
Sub
11℃
Ned
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno