Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 12.4℃ | jugo 2.1 m/s
27. veljače 2024. 00:42
hajduk.hr  

Staro misto – novo iskustvo: Hajduk sutra lansira novi web shop

PODIJELI

Hajduk je na svojim stranicama najavio novi web shop, evo njihove objave:

HNK Hajduk na 113. rođendan prelazi na novu platformu “Magento 2” web shopa te donosi niz prednosti za sve korisnike koji kupuju proizvode putem web trgovine.

“Magento 2” donosi poboljšanja u brzini u odnosu na prethodnu verziju, što znači da će web stranica brže učitavati i omogućiti korisnicima bržu navigaciju kroz proizvode i proces kupovine. Bolje korisničko iskustvo što znači da nova platforma nudi poboljšanje korisničkog sučelja i korisničkih tokova, unaprijeđeno pretraživanje, što bi trebalo olakšati korisnicima pronalaženje proizvoda, dodavanje u košaricu i dovršetak kupovine.

Poboljšana podrška za mobilne uređaje podrazumijeva da će korisnici moći brže pregledavati i kupovati proizvode putem svojih pametnih telefona i tableta.

Nova platforma web shopa trebala bi unaprijediti ukupno iskustvo kupovine na Hajdukovom web shopu, pružajući korisnicima bržu, jednostavniju i sigurniju platformu za kupovinu omiljenih proizvoda, a najvažnije je istaknuti stabilnost, brzinu i jednostavnost korištenja.

Tijekom cijelog Hajdukovog rođendanskog mjeseca, svim našim dragim kupcima nudimo posebnu pogodnost – besplatnu dostavu za sve narudžbe koje se šalju unutar Hrvatske.

Kako bi svatko od vas pronašao nešto posebno za sebe tijekom naše rođendanske proslave pripremili smo akcije iznenađenja koje će trajati do kraja mjeseca.

U ponedjeljak, 12. veljače, od 18 sati započeti će migracija na novu platformu web shopa te postojeći web shop neće bit dostupan za korištenje pa vas molimo za strpljenje i razumijevanje.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

12.4℃

SE 2.1m/s

85%

1008.8hPA
  Vrijeme oko 22h:
13℃
Sri
14℃
Čet
15℃
Pet
13℃
Sub
11℃
Ned
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno