Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 13.3℃ | jugo 5.7 m/s
1. ožujka 2024. 21:11
Foto: Dusko Marusic / CROPIX  

PU istarska: Nismo naložili da se ne ulazi s Hajdukovim majicama na Drosinu

PODIJELI

Odmah po informaciji da se na Zapad Alda Drosine neće moći s Hajdukovim majicama, te da je policija odlučila tako, poslali smo upit PU istarskoj. Danas smo dobili i odgovor kojim pulska policija zapravo demantira klub. Evo odgovora policije u cijelosti:

“Obavještavamo Vas kako policija organizatoru navedene nogometne utakmice nije izdala nikakve upute, preporuke ili naloge koji bi se odnosili na unos transparenata, majica i drugih obilježja, a organizator navedenog susreta je 14. srpnja redakciji Slobodne Dalmacije uputio demantij, odnosno ispravak netočne objavljene informacije uz naglasak da je odluka o nošenju obilježja gostujućeg kluba donesena od strane organizatora susreta. Za više detalja možete se obratiti organizatoru”.

Dakle, odluka je NK Istra 1961 da se ne može s majicama Hajduka na stadion, van ograđenog dijela za Torcidu. Zanimljivo je da je istarska policija odbila biti smokvin list organizatoru, odnosno klubu, nakon pokušaja prebacivanja lopte na organe reda, a nakon našeg upita policiji, očigledno je usljedio poziv nakon kojeg se i službeno krenulo demntirati, odnosno potvrdili su da klub stoji iza odluke. Kako nas je policija i uputila, od organizatora, odnosno NK Istre 1961, zatražili smo objašnjenje zašto ovo po prvi put rade, a kad dobijemo i njihov odgovor, objavit ćemo ga.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

13.3℃

SE 5.7m/s

76%

1008.8hPA
  Vrijeme oko 22h:
12℃
Sub
11℃
Ned
13℃
Pon
10℃
Uto
11℃
Sri
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno