Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 12.4℃ | jugo 2.1 m/s
26. veljače 2024. 23:34
Screenshot  

POMALO: Još se radi na slučaju policijskog premlaćivanja u Splitu

PODIJELI

Splitsko Općinsko državno odvjetništvo još uvijek se bavi premlaćivanjem ljudi od strane interventne policije, tamo još u listopadu prošle godine, obavjestili su nas o tome jučer, nakon našeg tradicionalnog upita.

Vezano za Vaš upit od 9. ožujka 2023., izvješćujemo Vas kako je pred ovim državnim odvjetništvom u svezi navedenog događaja u tijeku provođenje dokaznih radnji, a po dovršetku istih biti će donesena državnoodvjetnička odluka o kojoj će javnost biti pravodobno izvještena.

Tako stoji u odgovoru koji smo jučer zaprimili. Dobro ste zamjetili datum, upit smo poslali prije 14 dana, kad i onaj ŽDO-u Velika Gorica o pucnjavi kod Desinca. Goričanima je trebalo manje od 24 sata da odvrate sa zapravo poprilično sadržajnim odgovorom, dok je ODO-u Split trebalo 13 dana i jedna dodatna požurnica da nas izvjesti kako eto i dalje rade na slučaju.

Koji je, da podsjetimo, dodatno redikuliziranje doživio kad je policija u izvještaju tužiteljstvu navela kako ne zna koga je zapravo tukla, pa onda ne može utvrditi i je li došlo do nezakonitih radnji policijskih službenika. Podsjetimo i još jednu stvar, sve se ovo događalo 21. listopada prošle godine, dakle prošlo je preko pet mjeseci od događaja koji su i zabilježeni video-snimkama, a još uvijek nema razrješenja situacije. Festina lente.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

12.4℃

SE 2.1m/s

85%

1008.8hPA
  Vrijeme oko 22h:
13℃
Uto
14℃
Sri
15℃
Čet
13℃
Pet
11℃
Sub
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno