Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 19.2℃ | bura 6.4 m/s
24. rujna 2023. 13:24
Foto: Josko Ponos / CROPIX  

Počast momku koji je sinoć čuvao Livaju

PODIJELI

Marko Livaja vizitao je sinoć Torcida kup, odradio je utakmicu za Torcidu Varoš, zabio je tri gola, nekoliko njegovih poteza, malo rolica, malo lob, čisti gušti, mnogi su o tome izvjestili. No, iako nam je i to bilo zanimljivo, ipak je to Livaja, ovdje ćemo odati počast nekome drugome.

Naime, zamislite kako je bilo momku iz ekipe Torcide Makarske rivijere koji ga je čuvao. Pod jedan, znaš da ga ne možeš čuvati, ne mogu to ni puno bolji od tebe. Pod dva, želiš se ti pokazati, potruditi, ipak je to Livaja, a opet, ne možeš onako kako bi htio. Jer u glavi čitavo vrijeme sam sebi ponavljaš “ne smijem ga ozljediti, ne smijem ga ozljediti, ne smijem ga ozljediti…“. Znoj nije izlazio samo zbog sparine i napora nego i zbog samog promišljanja da se takvo što može desiti, rađe bi sebe u gips poslao nego Marka.

Jer, najprije bi bio prezren od svoje ekipe, protivničke ekipe, svih gledatelja u Vukovarskoj, a na kraju od svih navijača Hajduka, ma samo da na dva dana izbaci Livaju iz pogona. Momku bi još i najteže bilo sa samim sobom, teško bi to oprostio sebi.

Tako da eto, pohvale Livaji, ali ovaj put posebna počast neimenovanom nepoznatom igraču s Makarske rivijere koji je imao nemoguć posao sinoć. I dobro ga je obavio, Livaji nije ništa, to je jedino bitno.

PODIJELI

Vezane vijesti

Follow Us

Split

19.2℃

NE 6.4m/s

55%

1014.3hPA
  Vrijeme oko 14h:
23℃
Pon
29℃
Uto
31℃
Sri
25℃
Čet
24℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno