Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 19.3℃ | bura 1.7 m/s
25. svibnja 2024. 06:18
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX  

Tjedan dana nakon što su novinari otkrili aferu, na Murter stigli i istražitelji

PODIJELI

Dolazak istražitelja USKOK-a u prostorije načelnika općine Murter Tonija Turčinova nije nikakvo iznenađenje.

Naime, nakon otkrića Telegrama afera se zakotrljala, a kako Toni Turčinov nije pod zaštitom haremskih čuvara koji na poziciji drže nesposobne ministre i korumpirane dužnosnike, istražitelji su pokucali na vrata već narednog tjedna.

Bilo bi lijepo vidjeti takvu ažurnost i kod nešto više pozicioniranih tipova u hranidbenom lancu hrvatske politike, a još bi bilo ljepše vidjeti da afere ne otkrivaju novinari, nego istražitelji.

Naravno, ovaj slučaj je izbio na naslovnice jer je gotovo pa zabavan, čim se spomene bordel ili službena kartica kojom se plaća za prostitutke, međutim u srži ove priče je ipak moral, kojim se razmeću gotovo svi naši političari, a u stvarnosti im je važno samo zajahati na neku poziciju i doći do javnih resursa koje će trošiti u privatne svrhe.

A hoće li plaćati kurve, graditi vinarije, kupovati umjetnine ili zapošljavati rodbinu, nama bi trebalo biti svejedno – korupcija je uvijek korupcija i trebalo bi biti sramota kad nekoga uhvate u tegli s pekmezom, a posebno kad je taj pekmez u tegli napunio baš svatko od nas.

Međutim, kod nas se na to gleda kao na nešto sasvim normalno, dok rade “naši momci“.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

19.3℃

NE 1.7m/s

52%

1017.2hPA
  Vrijeme oko 5h:
17℃
Ned
19℃
Pon
17℃
Uto
17℃
Sri
17℃
Čet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno