Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 36.6℃ | pulenat 4.5 m/s
16. srpnja 2024. 17:35
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr  

Juniori Hajduka bolji od Rijeke, uzeli im i prvu poziciju na ljestvici

PODIJELI

Tko god je smislio sintagmu kako je osveta najbolja hladna, očigledno je nije probao vruću s gradela još, malo zapaprenu. Dobro, nisu se Hajdukovi juniori išli svetiti svojim riječkim kolegama, čije gazde nisu bile spremne odgoditi utakmicu, unatoč Hajdukovom dvoboju u Ligi prvaka protiv Citya. Ali svakako nas navijače veseli da je je završilo 3:1 za Bile, a da nije bilo isključenja Jurić-Petrašila, dojam je da bi bilo i više golova u mreži Bliznaca, vratara Kvarnerana.

Može se kazati da je Hajduk rutinski dobio ovaj dvoboj, kad se izolirano gleda samo ova utakmica čovjeku ne bi bilo jasno kako je Rijeka uopće uspjela doći do prve pozicije. S koje ih je sad Hajduk svrgnuo. Splićani su kontrolirali zbivanja, a svako malo kažnjavali pogreške Riječana. Tako su u prvom dijelu pogađali Antunović glavom nakon prodora Hrgovića te Vrcić nakon fenomenalnog soloprodora, gdje je prodao i jedan tunel. U drugom dijelu poentirao je i Noa Skoko, sin za sada puno poznatijeg oca Josipa, ponovno udarac glavom nakon centraršuta, sad s desna.

Malu nadu gostima podarila je nesmotrenost Jurić-Petrašila, koji je pomalo naivno zaradio drugi žuti nakon jednog starta čak van terena već. I uspjeli su Riječani smanjiti, ali i s igračem više njihova se taktika nije mijenjala, gotovo sve je bilo zasnovano na bjesomučnom centriranju u kazneni prostor, pa eto, ako nešto bude. U 90 i kusur minuta jednom je prošlo, a i tada uz veliki utjecaj sreće za njih, jer je njihovog igrača zapravo pogodio Hrgović prilikom ispucavanja baluna.

Sve u svemu dobar rasplet za sada, pobjedilo se i City se čeka s prve pozicije juniorske tablice. Riječani će pak morati doraditi plan i program rada, očigledno ipak nije dovoljno dobar.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

36.6℃

W 4.5m/s

30%

1009.4hPA
  Vrijeme oko 17h:
37℃
Sri
35℃
Čet
36℃
Pet
32℃
Sub
30℃
Ned
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno