Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 10.3℃ | bura 6.0 m/s
7. prosinca 2023. 15:43
Foto: Damir Krajac / CROPIX  

Izjava dana: Ne znam, moram pitati što mislim

PODIJELI

Jučer su novinari ispitivali ministra Olega Butkovića o izjavama Josipe Rimac u javnom istupu kojeg je imala prethodnog dana, a najdugovječniji ministar je demonstrirao kako je došao do toga da traje na sceni skoro kao Gordan Jandroković. Skoro, rekosmo.

Količina izmotavanja i izgovaranja ničega sa stavom je bila nevjerojatna. O tome kome vjeruje je rekao da nije razmišljao na taj način, i da nije njegovo da sudi. On ne zna ni u kojoj je to fazi. Na pitanje je li vlada zabrinuta zbog istupa Josipe Rimac, kaže da on osobno nije, a da ne zna ni zašto bi vlada bila zabrinuta. Upitan je li Rimac poslala poruku da zna puno, on kaže da nije ni gledao intervju, samo vidio po portalima nešto.

Ipak vrhunac je bio kad je postavljeno pitanje ima li Zlata Hrvoj Šipek podršku vladajućih, a ministar Butković je rekao da je do sada imala. Upitan ima li je još uvijek odgovor je bio briljantan:

Nismo o tome razgovarali.

Eto, djeco, tako se to radi. Ne smije se pred novinarima izgovarati svoje mišljenje, niti pod cijenu da ispadneš netko tko misli tuđom glavom.

Čekaš da vidiš što će ti reći da misliš, a onda tek odgovaraš. A kad nisi siguran – ne znaš, nisi gledao, nismo to raspravljali, nije to tema, ti si ovdje biciklom.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

10.3℃

NE 6.0m/s

37%

1016.7hPA
  Vrijeme oko 16h:
10℃
Pet
10℃
Sub
11℃
Ned
9℃
Pon
11℃
Uto
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno