Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 10.3℃ | bura 6.0 m/s
7. prosinca 2023. 15:52
Glasnogovornik Vlade u šetnji trgom javnosti nepoznate ugroženosti Foto: Goran Mehkek / CROPIX  

Izjava dana: Moralni standard mladog HDZ-ovca

PODIJELI

Marko Milić, glasnogovornik vlade i jedan od najbližih suradnika Andreja Plenkovića jučer je razgovarao s novinarom N1 televizije Ilijom Jandrićem u njegovoj emisiji Pressing.

I svašta je rekao taj mladi lav vladajuće stranke, inače sin onoga što određeni krugovi nazivaju TV legendom, a oni drugi hodajućim primjerom podobnosti, a kako jabuka ne pada daleko od stabla, mladi Milić je od rane mladosti u milosti struktura – pa naravno da ima posebno istančan ukus za moralnost.

Naime, kad je govorio o slučaju Ina rekao je sljedeće:

“Imamo jednu navalu medijskog interesa za ovu aferu i niz odgovora koji se traže. Kako se moglo dogoditi da takav novac iscuri van, da se tako prodaje plin – jednima za ovu cijenu drugima za drugu i to pogotovo u ovakvoj energetskoj krizi kojoj svjedočimo i sva pitanja idu na Vladu, a Uprava koja je odgovorna za poslovanje kompanije šuti, ta činjenica za nas je već neprihvatljiva”.

A onda je poentirao na pitanju morala:

“Ako je premijer zatražio odgovornost cijele Uprave, onda su hrvatski članovi Uprave trebali reagirati. To je pitanje morala, profesionalnog digniteta, zašto to nisu učinili, to je pitanje za njih. Vlada je reagirala”.

Dakle, nije pitanje morala bila činjenica da im je ispod radara prošla neka milijarda nečega, nego je pitanje morala potegnuto kad nisu svojim ostavkama i tijelima zaštitili Vladu i premijera. Kako reče mladi lav Milić – neprihvatljivo je da samo vlada trpi medijski pritisak.

Ah ti radari.

Tako je lako naći ljude za udobne sinekure s visokim plaćama koji će biti poslušni i šutljivi, ali da bi imali dovoljno morala baciti se pod vlak za one koji su im to omogućili, to je doista teško naći.

Čak i sa svim radarima uključenim

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

10.3℃

NE 6.0m/s

37%

1016.7hPA
  Vrijeme oko 16h:
10℃
Pet
10℃
Sub
11℃
Ned
9℃
Pon
11℃
Uto
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno