Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 17.2℃ | bura 6.5 m/s
26. svibnja 2024. 16:00
Foto: Goran Mehkek / CROPIX  

Izjava dana: Kad se Plenković uhvati baluna i Splita…

PODIJELI

“Nije bilo nijednog junaka koji je rekao: Ja ću pobijediti”

“Đogaš nije počeo ići na utakmice jučer, već ide sto godina”

Raspričao se premijer Andrej Plenković o izborima u Splitu i pokazao da nema zapravo nikakva pojma kakav je to grad, a bogami i Dalmacija regija. Faktički je potvrdio da je Đogaš bio izbor središnjice HDZ-a, jer nitko iz splitske organizacije nije garantirao pobjedu. Zanimljivo da nitko iz središnjice neće preuzeti sad odgovornost za izborni kolaps, taštom Plenkoviću teško je kazati “je, zajebali smo”, to mu je gore od injekcije. Lakše mu se postizborno izrugivati sa splitskim HDZ-om.

A onda spominjanje utakmica… Pa se stječe dojam da je rasprava u središnjici otprilike ovako išla:

“Dobro, imamo li ikoga da ide na Hajduka i da nije diplomirao, magistrirao, doktorirao ili završio srednju školu u Osijeku?”

“Imamo Andru”

“Osim njega? Ogovarao me kod Koli bio”

” A ono, jebiga, nemamo”

“Nađi nekog takvog, ne mora biti u stranci, samo da nije u nekoj drugoj. I bez finti da sad krene na utakmice, mora biti sto godina na Šubićevcu”

“Hajduk igra na Poljudu”

“Što god”

Zanimljivo da je Plenkoviću bitno to da mu kandidat ide na utakmice Hajduka, i to sto godina. A nije se zapitao koliki utjecaj na izbore ima činjenica da MUP pod kontrolom HDZ-a tuče Splićane, puca na njih i usput im “majku tovarsku” po autocesti. Normalno da postanu nenormalni onda i ne glasaju za kandidata koji sto godina pohodi utakmice.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

17.2℃

NE 6.5m/s

77%

1017.4hPA
  Vrijeme oko 17h:
23℃
Pon
24℃
Uto
24℃
Sri
20℃
Čet
21℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno