Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 25.9℃ | bura 1.9 m/s
19. lipnja 2024. 08:45

Ivošević upozorio vlasnika agencije s Matejuške na nelegalnu reklamu, ovaj mu zaprijetio, privela ga policija

PODIJELI

Splitska policija privela je sinoć s Matejuške vlasnika turističke agencije zbog prijetnje koju je uputio zamjeniku splitskog gradonačelnika Bojanu Ivoševiću. Naime, Ivošević je došao u agenciju upozoriti na nelegalne reklame postavljene u parku ispred agencije, nakon što se isti vlasnik oglušio na upozorenja komunalnih redara, prema kojima je, navodno, već bio neugodan.

Vlasnik se javio Ivoševiću telefonom i uputio mu prijetnju fizičkim nasiljem, na što je dogradonačelnik istu prijavio policiji, koja je ubrzo stigla na mjesto događaja, dočekala vlasnika i odmah ga odvela u postaju.

Navedena osoba je, navodno, već poznata policiji i protiv sebe ima više prijava, kao i neke presude.

Ivošević nam je rekao kako “je nedopustivo da netko uporno djeluje nezakonito i na neugodan način komunicira s komunalnim redarima koji samo svoj posao rade. Dokle su osobe tog profila spremne ići u borbi za svoje nezakonitosti, najbolje govori i ova situacija, ali vjerujem da će sustav u konačnici poslati jasnu poruku kako red nema alternativu i kako nema mjesta prijetnjama prema osobama koje samo rade svoj posao i postupaju prema nezakonitostima“.

Dodao je da ih “prijetnje neće pokolebati, već će baš te situacije biti potvrda da se pred nikakvim prijetnjama i nasiljem Grad Split neće povlačiti“.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

25.9℃

NE 1.9m/s

47%

1016.7hPA
  Vrijeme oko 2h:
26℃
Čet
29℃
Pet
29℃
Sub
23℃
Ned
22℃
Pon
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno