Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 25.7℃ | lebić 1.8 m/s
12. travnja 2024. 16:14
Foto: Nenad Dugi / CROPIX  

Hajduk na fešti visokog rizika u Cvetkovcu u oslabljenom sastavu

PODIJELI

Hajduk danas u 15.30 sati kreće u obranu kupa na terenu Tehničara iz Cvetkovca, a na put je krenuo bez nekolicine prvotimaca.

Od ranije su ozlijeđeni Nikola Kalinić, Čolina i Grgić, na utakmici s Varaždinom se ozlijedio i Lovre Kalinić, a određene poteškoće su osjetili i poštedu su dobili još Livaja, Elez, Awaziem i Sahiti.

Bez obzira na izostanak čak osam standardnih igrača, sve osim lagane pobjede branitelja naslova protiv petoligaša bi bilo ravno čudu. Spomenimo i činjenicu da će se na današnjoj utakmici od aktivnog igranja oprostiti Kruno Lovrek, koji je u Tehničaru iz Cvetkovca trener i igrač, a u svojoj karijeri je između ostalog igrao i za Hajduk.

U čudnoj organizaciji hrvatskog nogometnog kupa jedino što veseli jest činjenica da mali klubovi i sredine imaju prigodu ugostiti najveće hrvatske klubove, ali da ne bi sve prošlo u feštarskoj atmosferi, pobrinuli su se oni zaduženi za sigurnost, koji su utakmicu u jednom selu u Podravini proglasili – utakmicom visokog rizika.

Šteta, ali nije da nismo navikli.

Domaćini su najavili pravu pučku feštu, nadamo se da će im se i ostvariti, a od ljudi iz Hajdukove ekspedicije smo dobili potvrdu da je travnjak u mjestu pored Koprivnice doista u vrlo solidnom stanju, pa možemo očekivati i dobar nogomet, a navijači Hajduka se nadaju i da će mlade snage pokazati svoj potencijal.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

25.7℃

SW 1.8m/s

33%

1025.8hPA
  Vrijeme oko 17h:
25℃
Sub
25℃
Ned
24℃
Pon
20℃
Uto
20℃
Sri
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno