Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 23.5℃ | lebić 4.6 m/s
30. travnja 2024. 21:45
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX  

IZJAVA DANA: Banožiću braniteljski status

PODIJELI

Ministar Mario Banožić sad se već tjednima koprca pojašnjavajući kako eto s kanaderima i Air Tractorima je sve super, a ako i nije super, nije on kriv. Sinoć je gostovao u sterilnim uvjetima HRT-a, mjestu gdje ga neće zapitkivati stvarno problematična pitanja, ma neće ga propitkivati ništa što on ne želi, ali ipak je uspio odvaliti nešto što mora doći u Izjavu dana.

A to nije mali uspjeh, vjerujte nam, i Zoran Milanović je jučer imao priopćenja u kojem spominje Hanžar divizije, stvarno je osebujno i za poslovično interesantnog predsjednika. No, ipak je to nivo ispod Banožića.

“Mislio sam na udruge koje koriste svoja prava da komuniciraju da su bili sudionici Oluje, ali i ja sam kao dijete bio u Oluji. Prošao sam cijeli dio 95. godine, isto kao i 91. Jako se dobro sjećam događaja, bio sam u ratnom području”.

Kaže to veteran Banožić i osta živ, navodno zdrav, a svakako na poziciji. Jasno da u ratnim područjima za vrijeme Oluje nije bio, jedan od rijetkih djelova zemlje koji nije bio u ovoj operaciji je krajnji istok, gdje je maleni budući ministar provodio svoje dane. No, eto, tko se od vas čitatelja može zakleti da ministar ovime NIJE najavio da će tražiti braniteljski status?

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

23.5℃

SW 4.6m/s

44%

1015.8hPA
  Vrijeme oko 20h:
21℃
Sri
18℃
Čet
15℃
Pet
15℃
Sub
17℃
Ned
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno