Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 17.2℃ | bura 6.5 m/s
26. svibnja 2024. 16:22
Foto: Robert Matić / hajduk.hr  

Danas igra Hajduk

PODIJELI

Ima li bolje najave obzirom da se do sada na kapaljku moglo gledati, što zbog odgoda, što zbog kretanja iz trećeg kola u Europi. Sad ćemo pustiti sve na stranu, i sreću i nesreću i prokletstva i Murphyja, i 90 minuta, zapravo malo više, odgledati “bile”.

Najprije da vam najavimo gdje se neće moći kretati prije i za vrijeme dvoboja. “Od 12 sati uspostavit će se ograničeno kretanje u Ulici VIII mediteranskih igara do raskrižja s Ulicom VII Kaštela, kod bazena i kod ugostiteljskog objekta Hemingway, a od 17 sati uspostavit će se blokada prometa u ulici Zrinsko-frankopanskoj od raskrižja s Ulicom Hrvatske mornarice do ulaza u Loru te u ulici Put Supavla – od raskrižja s ulicom Put Brodarice (osim vozila HV, stanara, autobusa javnog gradskog prijevoza i vozila s propusnicom)“. Standardni smjerovi za ove bitnije dvoboje, rekli bi oni koji i inače idu. Napominje se i kako nema parkiranja u blizini na problematičnim mjestima, što u prijevodu znači da se neće moći stvoriti parkirna traka tamo na Putu Supavla od skretanja za Plodine.

Stadion će najvjerojatnije biti rasprodan, jučer navečer je tek bila ostala pokoja karta na Zapadu. Očekuje nas dakle klasična derbi atmosfera, što znači i šušur u gradu skoro čitav dan. Vrijeme je da oni koji na ovakve dane uživaju krenu uživati, a oni koji su skloniji nervozama popiju svoj uobičajeni normabel do dva.

Danas igra Hajduk.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

17.2℃

NE 6.5m/s

77%

1017.4hPA
  Vrijeme oko 17h:
23℃
Pon
24℃
Uto
24℃
Sri
20℃
Čet
21℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno