Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 24.4℃ | tramontana 2.1 m/s
25. lipnja 2024. 09:57
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX  

Uskoro nogometni meetup u Splitu

PODIJELI

City of Football neformalna je zajednica čiji je cilj okupiti, povezati, inspirirati i razvijati nogometnu industriju u Dalmaciji, a za 20. studenog najavljuju nogometni meetup u Splitu.

– Dalmacija je puna nogometnog potencijala, ali nisu samo igrači potencijal, već i treneri i nogometni djelatnici koji rade s djecom i mladima. Zato je izuzetno važno usvajanje novih znanja i praćenje trendova, a najbolji način je povezivanje s kolegama iz industrije. Ovaj Meetup je potpuno nova razina networkinga, razmjene ideja i nogometnih filozofija i kao takav prvi u Hrvatskoj, kazao je Andro Fistonić, idejni začetnik projekta. Široj sportskoj javnosti vjerojatno je poznat kao nekadašnji čelnik Hajdukove nogometne Akademije, a i kao trenutni šef takvog pogona u Istri.

Fistonić je najavio kako na ovaj prvi meetup dolazi stručnjak iz Škotske za kojeg navodi kako je “zaslužan za revoluciju u škotskom nogometu i proizvodnju mladih igrača na razini Lige prvaka”. Ulaz će biti slobodan, a pred događaj bi se trebalo saznati i o kome se točno radi.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

24.4℃

N 2.1m/s

74%

1011.5hPA
  Vrijeme oko 2h:
21℃
Sri
24℃
Čet
21℃
Pet
22℃
Sub
24℃
Ned
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno