Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 20.6℃ | - 6.5 m/s
2. listopada 2023. 02:35
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX  

Uskoro nogometni meetup u Splitu

PODIJELI

City of Football neformalna je zajednica čiji je cilj okupiti, povezati, inspirirati i razvijati nogometnu industriju u Dalmaciji, a za 20. studenog najavljuju nogometni meetup u Splitu.

– Dalmacija je puna nogometnog potencijala, ali nisu samo igrači potencijal, već i treneri i nogometni djelatnici koji rade s djecom i mladima. Zato je izuzetno važno usvajanje novih znanja i praćenje trendova, a najbolji način je povezivanje s kolegama iz industrije. Ovaj Meetup je potpuno nova razina networkinga, razmjene ideja i nogometnih filozofija i kao takav prvi u Hrvatskoj, kazao je Andro Fistonić, idejni začetnik projekta. Široj sportskoj javnosti vjerojatno je poznat kao nekadašnji čelnik Hajdukove nogometne Akademije, a i kao trenutni šef takvog pogona u Istri.

Fistonić je najavio kako na ovaj prvi meetup dolazi stručnjak iz Škotske za kojeg navodi kako je “zaslužan za revoluciju u škotskom nogometu i proizvodnju mladih igrača na razini Lige prvaka”. Ulaz će biti slobodan, a pred događaj bi se trebalo saznati i o kome se točno radi.

PODIJELI

Vezane vijesti

Follow Us

Split

20.6℃

- 6.5m/s

41%

1023.3hPA
  Vrijeme oko 5h:
18℃
Uto
20℃
Sri
19℃
Čet
18℃
Pet
18℃
Sub
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno