Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 11.0℃ | bura 3.7 m/s
25. veljače 2024. 08:47
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX  

Uskoro nogometni meetup u Splitu

PODIJELI

City of Football neformalna je zajednica čiji je cilj okupiti, povezati, inspirirati i razvijati nogometnu industriju u Dalmaciji, a za 20. studenog najavljuju nogometni meetup u Splitu.

– Dalmacija je puna nogometnog potencijala, ali nisu samo igrači potencijal, već i treneri i nogometni djelatnici koji rade s djecom i mladima. Zato je izuzetno važno usvajanje novih znanja i praćenje trendova, a najbolji način je povezivanje s kolegama iz industrije. Ovaj Meetup je potpuno nova razina networkinga, razmjene ideja i nogometnih filozofija i kao takav prvi u Hrvatskoj, kazao je Andro Fistonić, idejni začetnik projekta. Široj sportskoj javnosti vjerojatno je poznat kao nekadašnji čelnik Hajdukove nogometne Akademije, a i kao trenutni šef takvog pogona u Istri.

Fistonić je najavio kako na ovaj prvi meetup dolazi stručnjak iz Škotske za kojeg navodi kako je “zaslužan za revoluciju u škotskom nogometu i proizvodnju mladih igrača na razini Lige prvaka”. Ulaz će biti slobodan, a pred događaj bi se trebalo saznati i o kome se točno radi.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

11.0℃

NE 3.7m/s

73%

1010.2hPA
  Vrijeme oko 7h:
10℃
Pon
10℃
Uto
12℃
Sri
14℃
Čet
12℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno