Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 12.4℃ | jugo 2.1 m/s
27. veljače 2024. 00:47
Photo by Giero Saaski on Unsplash  

Sudac u Vinjanima glavom udario igrača

PODIJELI

Nesvakidašnji događaj u nižim ligama zavrijedio je da ga zabilježimo i na našoj stranici. Naime, jučer su u Vinjanima igrali istoimeni domaćin te Jadran iz Kaštel Sućurca, zapravo nezanimljiv dvoboj, Jadran pri vrhu, Vinjani na samom dnu, 4:0 je bilo za goste. No, spektakl je nastupio nakon posljednjeg zvižduka i kraja utakmice.

Nije neki raritet da se u tim nižim ligama napadne suca, mnogo manje se to sad događa, ali hajde, nije da je svjetsko čudo. Ali situacija da sudac napadne igrača, još k tome domaće momčadi, riskirajući linč po kratkom postupku, e to je ipak nešto za zabilježiti. Kako je delegat dvoboja zapisao u svoj izvještaj, drugi pomoćni sudac Toma Galić prilikom izlaska s terena glavom je udario domaćeg igrača Ašanina, koji još nije punoljetan.

Nakon toga je nastao kuršlus, jer sudac nije stao, htio je nastaviti daljnji obračun, što je izazvalo reakciju drugih domaćih igrača, koji su pojurili prema njemu. Na njegovu sreću, dio ekipe je ipak uspio primiriti svoje suigrače, pomogli su trener i drugo osoblje domaćih, na kraju je i policija došla na teren i smirila situaciju do kraja. Sad samo ostaje vidjeti koje će biti odluke disciplinskih tijela. Delegat je naveo da je sudac Galić bio isprovociran, ali svejedno je van svih gabarita da glavom udari igrača.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

12.4℃

SE 2.1m/s

85%

1008.8hPA
  Vrijeme oko 22h:
13℃
Sri
14℃
Čet
15℃
Pet
13℃
Sub
11℃
Ned
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno