Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 11.0℃ | bura 3.7 m/s
25. veljače 2024. 09:34
Foto: Robert Fajt / CROPIX  

Pregled nedjelje: Adio lito

PODIJELI

Splićani se stidljivo vraćaju u centar grada, barem oni koji nisu cijelo ljeto bili životno ili poslom vezani uz njega, provjeravali su jučer stidljivo jesu li otišli svi oni koji su okupirali grad. I jesu, dojam je da ovaj jučerašnji početak jeseni za odmor uglavnom koriste oni koji ne smetaju nikome.

Ipak, najzabavnije je bilo gledati one koji su izašli u ljetnom izdanju kako hvataju sunce, koje su do prekjučer harno izbjegavali.

Da, ljeto nam je gotovo, počinje jesen.

A jučer nam je javljeno da nam se nakon tjedna bolovanja zbog Covida na posao vraća i premijer. Nekako smo progurali gotovo cijeli tjedan bez njega, znači može se ipak.

Sa sjevera su dolazile samo loše vijesti zbog poplava, građani optužuju odgovorne zbog nemara i nerada, a ovi se pravdaju da ne mogu oni ništa protiv prirode.

Nasipi, kako to komplicirano zvuči.

Predsjednik je odletio za London na sprovod. Redovnim letom, jer vladin avion je na popravku. U Split je, kažu, nekidan doletio helikopterom, alias vrtoletom, i to ne bilo kojim. Nego, tvrde – Blackhawkom. Ajde, barem će mu udobnije bit ovaj put, valjda smo mu omogućili poslovnu klasu, nije beg, pardon, narod cicija.

Ministar Božinović jučer je bio u Splitu, došao zbog sportskih igara mladih, pa osim o Ini pričao i o terorističkim ugrozama. Kaže da se građani ne moraju bojati za sigurnost. Nismo ni primijetili neki takav strah, ali eto, kad nas naša policija brani, sad smo još mirniji.

Neće teroristi tek tako kod nas, znaju da su naši dečki laki na okidaču zadnjih mjeseci.

Navijači Hajduka su vidali rane od još jednog razočaranja, a onda, neki sa strahom, a neki s nadom gledali s kim se sve na spomenutom događaju na kojem je bio i rečeni Božinović rukuje i grli Lukša Jakobušić tamo. Slaven Nane Bilić, Miroslav Ćiro Blažević

Šine moj…

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

11.0℃

NE 3.7m/s

73%

1010.2hPA
  Vrijeme oko 7h:
10℃
Pon
10℃
Uto
12℃
Sri
14℃
Čet
12℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno