Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 14.0℃ | jugo 2.0 m/s
20. travnja 2024. 21:40
Kultna 22  

KULTNA 22 Tjerajte se vi

PODIJELI

Odakle su snimke? Tko je dilao? Zašto ovakav pritisak na suce? Zašto samo Hajdukovi izlaze s ovima? Sama pitanja moralno osvješćene javnosti, željne poštenja, transparentnosti i poštenja.

Tjerate nas da zaboravimo mail nklokomotiva@dinamo.hr, koja je eto, po duhu svetome bila i javno navedena kao adresa.

Tjerate nas da zaboravimo da su kadeti i juniori dovođeni obećanjima o nastupu u reprezentaciji. Kojeg su i dobivali, pa nam mlađi uzrasti nikad ništa nisu napravili.

Tjerate nas da zaboravimo crne liste, skrojene kako bi jedan čovjek od policije dobio popis potencijalno problematičnih. Koje se prema niti jednom zakonu nije smjelo igdje popisivati.

Tjerate nas da zaboravimo da je vožd domaćeg nogometa na sastanku sa šefom HDZ-a dogovarao smjenu Nike Kovača i instaliranje Ante Čačića. Jer to je normalno, jasno da partije moraju odlučivati tko je izbornik reprezentacije.

Tjerate nas da zaboravimo kako je sud Republike Hrvatske u presudi kazao kako se Hajduka reketarilo. I kako su oni koji su navedeni kao operativci toga i danas u sudačkim krugovima.

Tjerate nas da zaboravimo da je vožd nogometa jednoj partiji novcima pomogao za izbore 2007. godine, a onda još dogovarao financiranje kampanje 2015. godine.

Tjerate nas da zaboravimo da su i danas u HNS-u ljudi koji su osuđeni za marifetluke u nogometu. I da su njuške.

Tjerate nas da zaboravimo da je jedna partija sabotirala Zakon o sportu.

Tjerate nas da zaboravimo finale Kupa u Vinkovcima, gdje je napravljen oblik oružane pljačke.

Tjerate nas da zaboravimo da su Dinamovi navijači odbili djelovanja za čist nogomet uz opasku da to njih ne zanima, Iako je njihov libling Zvone Boban to potaknuo.

Tjerate nas da zaboravimo da im je trebao jak Hajduk dok Hajduk nije postao jak. Onda više ne treba.

Tjerate nas da ne vidimo kako se Livaju svako kolo tuče bez posljedica, pogotovo otkako je odlučio izaći iz obitelji koja ga nije voljela.

Tjerate nas da ne vidimo tko je disciplinski sudac i kome uvijek šakom i kapom presuđuje kazne.

Tjerate nas da zaboravimo da je Hajduk tražio stranog povjerenika za suđenje. Ne Edu Trivkovića, ne Tenžeru, stranog povjerenika, koji bi napravio reformu sudačke organizacije.

Tjerate nas da se pravimo glupi i da ignoriramo kako se zove u reprezentaciju.

Tjerate nas da se osjećamo kao glupi Tovari i oni koji podržavaju Tovare, koji stalno kmeče, a sa strane zarađuju milijune na turizmu.

Tjerate nas sad da se pitamo odakle snimke, a ne da se svi pitamo kakvu to sudačku infrastrukturu imamo, kakvi su to suci. I kako dolaze gdje dolaze.

Tjerate nas da se mi protpitkujemo je li penal na Pukštasu na 4:0 ili nije, dok vam VAR sobe slave penale jedne druge ekipe.

Znate šta? Tjerajte se vi. U tri fine materine.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

14.0℃

SE 2.0m/s

55%

1008.7hPA
  Vrijeme oko 20h:
13℃
Ned
13℃
Pon
15℃
Uto
14℃
Sri
9℃
Čet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno