Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 25.8℃ | jugo 11.0 m/s
22. rujna 2023. 16:47
Foto: Tom Dubravec / CROPIX  

Još jedna ostavka u splitskom HDZ-u, Tafra pozvao na pomlađivanje vodstva

PODIJELI

Još jedan visokopozicionirani splitski HDZ-ovac je podnio ostavku, radi se o Ivici Tafri, predsjedniku Zajednice utemeljitelja HDZ-a “dr. Franjo Tuđman”. U svom poduljem priopćenju povodom ostavke Tafra je kazao da je podnosi nakon izbornog debakla, a najzanimljiviji su razlozi koje navodi:

“Učinio sam to i zato što mi davanje ostavke daje za pravo da i druge aktere sa županijske i sa gradske razine pozovem da objektivno sagledaju sve okolnosti i vlastitu ulogu u kreiranju situacije zbog koje smo u kampanju ušli s vidljivim nedostatkom potrebne borbenosti te nepremostivim slabostima koje već dulje vrijeme osjećamo i u politici i u ljudima, zbog kojih politička “fjaka” u našem gradu i županiji ne traje samo u ljetnim mjesecima”.

Pored tog prozivanja zbog fjake, Tafra je i direktno prozvao “staru gardu” s uputama što je potrebno.

“I na kraju, pozivam sve svoje stranačke prijatelje da, kao pravi HDZ-ovci, nađu snage za provođenje potrebnih promjena i izbor novih nositelja naših politika, kojima moramo otvoriti prostor vlastitim korakom u stranu i apstiniranjem od novih kandidatura za čelna mjesta u županiji i gradu”,

Nastavlja se tako postizborno preslagivanje, Tafra je ostavka broj dva, nakon Vice Mihanovića.

PODIJELI

Vezane vijesti

Follow Us

Split

25.8℃

SE 11.0m/s

74%

1010.4hPA
  Vrijeme oko 17h:
27℃
Sub
20℃
Ned
21℃
Pon
25℃
Uto
26℃
Sri
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno