Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 25.8℃ | pulenat 2.5 m/s
16. lipnja 2024. 23:04
Ilustracija Min. gosp.  

Izvanredni profesor doktor znanosti Davor Filipović traži da ga tituliraju s izv.prof.dr.sc.

PODIJELI
Izvanredni profesor doktor znanosti Davor Filipović zatražio je od službi u Ministarstvu gospodarstva da ga tako i tituliraju u službenom potpisu, skraćenicom izv.prof. dr.sc. , tako da je izvanrednom profesoru doktoru znanosti to i stavljeno na njegovu biografiju na stranici Ministarstva.

Izvanredni profesor doktor znanosti Filipović izazivao je tijekom kampanje za zagrebačkog gradonačelnika poveće podsmjehe svojim izjavama, među kojima je ona da će napraviti tvornicu cjepiva za rak ipak ubrala najviše aplauza. Srećom pa izv.prof.dr. sc. Filipović nije izvanredni profesor niti doktor znanosti na farmaceutici, inače bi to bilo krajnje porazno te potencijalno opasno za domaći živalj.

Inače, izv. prof. dr. sc. Filipović doktorom znanosti postao je 2011. godine disertacijom na temu “Modeliranje egzogenih i endogenih varijabli organizacije za uspješno preuzimanje poduzeća”. a na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu je asistent od 2008. godine, a izvanredni profesor od 2019. godine. Okušao se u realnom sektoru, najprije u obiteljskoj firmi za reviziju i računovodstvo, potom godinu dana u Proventus strategijama, danas propaloj tvrtki Tomislava Radoša, koji je isto nakon ne baš uspješne poslovne karijere otišao u politiku.

PODIJELI

Vezane vijesti

Odgovori

Search

Follow Us

Split

25.8℃

W 2.5m/s

48%

1011.2hPA
  Vrijeme oko 23h:
23℃
Pon
25℃
Uto
26℃
Sri
23℃
Čet
25℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno