Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 10.3℃ | maestral 1.5 m/s
10. prosinca 2023. 17:53
Foto Goran Mehkek/CROPIX  

IZJAVA DANA: Vrhunac političke bešćutnosti

PODIJELI

Stvarno čovjek misli da se domaći političari teško mogu spustiti niže, jer u ovih preko 30 godinam smo svjedočili svemu i svačemu. No, onda se ukaže premijer Andrej Plenković koji ipak pokaže da ima mjesta za nove negativne granice.

Ovu veliku krizu zbog saobraćajne nesreće smo toliko brzo riješili da oni ne znaju što bi rekli

Dakle, ovo je novo dno političke i ljudske bešćutnosti, dokaz da AP stvarno ima problema s empatijom prema građanima. I hajde, mogao bi čovjek reći da je zaboravio da u toj “saobraćajnoj” nesreći jedna obitelj zauvijek ostala ucviljena jer su izgubili oca i supruga, pa mu se zalomilo. Kad ne bi par trenutaka prije ove monstruozne jezične tvorevine baš govorio o čovjeku koji je izgubio život.

To je zapravo srž problema, AP zbilja ne vidi problem. Njemu je normalno da ovako sroči izjavu, smatra da je politički obavio tugu s time što je naveo kako su dali sućut. Da onda može hvaliti svoje političke sposobnosti na toj “saobraćajki”.

Sad je i službeno, Plenković je nadmašio sebe s interesantnim splitskim požarom, kao i Milanovića koji poplavljenom narodu objašnjava kako je njemu jednom pukla vodovodna cijev. Politička bešćutnost u Hrvatskoj je otišla korak dalje.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

10.3℃

NW 1.5m/s

60%

1015.4hPA
  Vrijeme oko 19h:
7℃
Pon
11℃
Uto
13℃
Sri
15℃
Čet
11℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno