Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 19.2℃ | bura 6.4 m/s
24. rujna 2023. 12:37
Foto: Ranko Suvar / CROPIX  

IZJAVA DANA: Vrag odnija prišu i semafore s botunima

PODIJELI

Vjerojatno na poziv premijera, iziritiranog time da ga se na godišnjem odmoru pita za svakojake tričarije, poput one što će biti s energijom na jesen, javio se jučer ministar Filipović. Onaj kojem ni premijer često ne zna ime. A Davor je, provjerili smo na internetu.

“Nećemo dozvoliti niti da vrtići, starački domove, škole, bolnice budu u situaciji da ne mogu plaćati energente. Detaljno ćemo prezentirati mjere kada one budu u potpunosti izbrušene.”

Kaže to ministar Davor. Ako na stranu stavimo čak i to da je na ministarsko mjesto stavljen valjda iz zajebancije Andreja Plenkovića te da bi još bio u Americi na onom semaforu da mu neka dobra duša nije stisnula botun, ovakva izjava svejedno plaši prosječnog građanina.

Jer iskustvo govori kad ova Vlada nešto kaže da će napraviti, to se pretvori u višegodišnju birokratsku noćnu moru, a zapravo se ništa ne napravi. Pitajte ljude na Banovini, a bogme i u Zagrebu, štete od potresa se još nisu sanirale. Ali to nije sve. Problemi sa strujom već sad traju, ne čekaju jesen. Ne čekaju ni Vladu da se vrati s mora. A za škole će postati još gore kad za 15-ak dana upale klimatizaciju u svim učionicama.

No ne smetajmo premijera i ministre u odmoru, pomalo.

PODIJELI

Vezane vijesti

Follow Us

Split

19.2℃

NE 6.4m/s

55%

1014.3hPA
  Vrijeme oko 14h:
23℃
Pon
29℃
Uto
31℃
Sri
25℃
Čet
24℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno