Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 13.3℃ | jugo 5.7 m/s
1. ožujka 2024. 21:06
Foto: Ante Cizmic / CROPIX  

Hajduk – Villarreal: Treba ove proći

PODIJELI

Službena analiza kaže da je Damrauskas ponovno odradio krivo, ako ćeš se nadmetati s Villarrealom u klasičnoj utakmici, onda ti branič ne igra u vezi. Makar bio reprezentativac Nigerije. A ako ćeš igrati destruktivno, onda nema smisla da igraš ovako visoko kako se igralo.

Neslužbena analiza je jednostavna: ove govnare treba se proći. Je, sad će svatko zamjetiti ovo “govnare“, ali objektivno nisu zavrijedili bolji opis, jadni klub koji izbjegava suparničke navijače jednostavno je “govnar”. Tipa dosta domaćih medija, ali otom potom.

Što je bilo dobro je besmisleno pričati, treba reći što je bilo loše, a bit će bolje u uzvratu. Dakle, Marko Livaja ne može odigrati ovako lošu utakmicu, a pazite, u lošoj predstavi čovjek ima asistenciju, Dakle, trebaju dvije za tjedan dana.

Ukratko, treba ove proći. Sustavom ih ne možeš dobiti, upitno je može li ih danas Real Madrid dobiti sustavom, ali ako stvoriš kaos na terenu, nisu to vanzemaljici. Čak je jedan Liverpool morao stvoriti kaos da ih prođe, a jedna Osasuna prošle sezone u dvije utakmice ih je satrala s kaosom u vezi i teškim centarforom naprijed. Dambrauskas je dovoljno dobar trener da to zna.

Ukratko, izgubio si 4:2, odnos tvojih i suparničkih golova je 3:3, a suparnik ti je složio jednu akciju i jednu tranziciju u poluvremenu u kojem je zabio četiri gola. Dakle, prostora ima. Sad samo i igrači i trener i čitav klub moraju prihvatiti da ima načina.

A za one koji misle da je ovo pretjerivanje, stav ovog urednika, stav ove redakcije i stav bilo kog normalnog može biti samo da se igrati mora. Na dva razlike ne misliti da se ne može proći je gaženje svega što je ovaj klub radio u 111 godina postojanja.

Ove treba proći.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

13.3℃

SE 5.7m/s

76%

1008.8hPA
  Vrijeme oko 22h:
12℃
Sub
11℃
Ned
13℃
Pon
10℃
Uto
11℃
Sri
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno