Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 19.3℃ | bura 1.7 m/s
25. svibnja 2024. 06:12
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX  

Izjava dana: Objašnjenje s milijardu upitnika

PODIJELI

Do jučer sam mislio da je smisao objava nakon otkaza treneru pojašnjenje zašto se to dogodilo. No, nakon izjave Lukše Jakobušića taj je stav opasno uzdrman.

Od svog dolaska Valdas je u Klub donio energiju, strast, a svoje znanje je podredio Hajduku i stvorio atmosferu, a samim time igru i rezultat.

Navodi to predsjednik kluba u izjavi. I još neke stvari. Uglavnom, smisao je kao super je Dambrauskas, ali ja predviđam probleme unaprijed. I nema energije kao prošle sezone. I svašta nešto. Ali bez nekog normalnog objašnjenja koje se može uhvatiti za rogove. A više bi se to cijenilo, da se nešto direktno kazalo, “ekipa učmala”, “igrači nezadovoljni”, “uprava nezadovoljna”, “Dambrauskas bolja ponuda”, štogod.

Kao da je predsjednik Hajduka pomalo zašao u populistične vode i izbjegao kazati direktno što je bio motiv za smjenu. I kad kažemo populistične, mislimo na one mainstream medije koji su posljednjih 15-ak dana sapunali dasku Hajdukovom treneru. Ako su ti i takvi imali utjecaja na ovu odluku, to je zapravo mnogo gore od samog otpuštanja trenera.

A možda je samo na djelu ona izjava Hajdukova šefa s početka mandata. “Ako ne razumijete što radim, znači da radim dobro“. Dobro se radi, to je sad skroz sigurno.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

19.3℃

NE 1.7m/s

52%

1017.2hPA
  Vrijeme oko 5h:
17℃
Ned
19℃
Pon
17℃
Uto
17℃
Sri
17℃
Čet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno