Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 19.2℃ | bura 6.4 m/s
24. rujna 2023. 13:42
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX  

Izjava dana: Dubina duše i nekih drugih otvora

PODIJELI

Postoji jedna grupacija ljudi u ovoj zemlji koja sasvim dobro živi na račun poreznih obveznika, a uz to se još i očito dobro zabavljaju na njihov račun.

Toliko se dobro zabavljaju da periodično okupe novinare, pa ničim izazvani pričaju o tome kako im je dobro i kako je svima dobro i kako će biti još bolje.

A nikad se ne propuste osvrnuti na mlatimudane i izdajnike, stoku sitnog zuba, žute i zelene vragove, ali i s njima se kvalitetno sprdaju.

Tako je naš županijski šef – počasni VatreniBlaženko Boban rastumačio svekolikoj javnosti što svi oni koji se bune zbog svega i svačega u ovoj zemlji zapravo osjećaju.

“Postoje neke grupacije koje prosvjedima i prozivkama grakću i zazivaju anti-mjere, ali i oni u dubini duše znaju da je za Hrvate najbolje da je na čelu države Andrej Plenković i vlada HDZ-a“, objasnio je.

Moramo priznati da nas je ponukalo na razmišljanje.

Pokušati ćemo pronaći tu dubinu duše o kojoj župan priča. Ako zađemo toliko duboko, strah nas je da ne stignemo do nekog analnog otvora, ali ako je to uvjet za shvatiti što je najbolje za nas, neće nam biti žao.

PODIJELI

Vezane vijesti

Follow Us

Split

19.2℃

NE 6.4m/s

55%

1014.3hPA
  Vrijeme oko 14h:
23℃
Pon
29℃
Uto
31℃
Sri
25℃
Čet
24℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno