Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 16.2℃ | lebić 3.1 m/s
18. travnja 2024. 21:44
screenshot RTL  

Izjava dana: Dobar je on, majkemi

PODIJELI

Zoran Milanović se ovih dana na majku zaklinjao da će biti dobar, a onaj lik kojeg u načelu izbjegavamo i spominjati se oglasio, kako bi opet malo skrenuo pažnju na sebe i kao i obično, pričao uglavnom o sebi.

O Zdravku Mamiću pričamo, ne znamo na koga ste vi pomislili?

Uglavnom, hvalio je Mamić u razgovoru za bosanskohercegovačke medije malo Milanovića, malo hvalio Plenkovića, ali za jednog čovjeka bi stavio ruku u vatru da je pravi:

“Naravno, ne slažem se u osudi Ivana Turudića jer njega osobno dobro poznajem i slobodno mogu reći da je to čestit i dobar čovjek. Prije njega su bili zlikovci u Državnom odvjetništvu, a on je častan, dobar, obiteljski čovjek. Mogu reći da mi je prijatelj, a to mu sada radi probleme. Ali nije on guzica, taj ne okreće leđa – taj je neustrašiv! Ne bore se oni jer on ima mana – pa prošao je sve sigurnosne provjere. Boje se jer dolazi po prvi put netko izvan njihovog sustava koji im remeti planove i budite sigurni da će ih puno zakukati. Jadna im majka kad uzme uzde u svoje ruke jer je vrstan pravnik i neustrašiv frajer. Siguran sam da će biti na ponos pravde i istine.”

Eto, sad možemo bit mirni, imamo pravog čovjeka na pravom mjestu. Taj ne bi drukao ni da mu onaj žarač vrući ugurate.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

16.2℃

SW 3.1m/s

37%

1007.1hPA
  Vrijeme oko 20h:
15℃
Pet
15℃
Sub
14℃
Ned
11℃
Pon
13℃
Uto
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno