Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 13.3℃ | jugo 5.7 m/s
1. ožujka 2024. 21:35
Foto: Robert Matić / hajduk.hr  

Hajduk završio austrijski dio priprema remijem protiv viceprvaka Mađarske

PODIJELI

Hajduk je danas u Austriji odigrao posljednju pripremnu utakmicu protiv mađarskog viceprvaka Kisvárde, utakmica je okončana rezultatom 1-1.

Valdas Dambrauskas je dao prigodu svima koji nisu odigrali previše minuta u jučerašnjoj generalnoj probi protiv Genta, i vjerojatno stekao solidan uvid u mogućnosti svojih nominalno pričuvnih igrača.

Gol za Hajduk postigao je Kačaniklić, koji se već u nizu pokazuje u dobrom svjetlu u prijateljskim utakmicama, a asistirao mu je Lovrencsics, koji je podsjetio na izdanja iz prvog dijela prošle sezone.

Nekoliko minuta prije kraja Letaj je izborio kazneni udarac za Hajduk, ali prigodu za prvu Hajdukovu pobjedu na ovim pripremama je zapucao Diamantakos. Zanimljivo je da je pokušao kopirati način izvođenja jedanaesteraca Marka Livaje, ali samo smo dobili potvrdu koliko je vještine potrebno za takav udarac, vratar Kisvárde je uhvatio loptu u ruke bez poteškoća.

Hajduk se večeras vraća u Split, a nakon par dana odmora kreće u završne pripreme za sezonu, koju će otvoriti za tjedan dana na Maksimiru utakmicom Superkupa protiv Dinama.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

13.3℃

SE 5.7m/s

76%

1008.8hPA
  Vrijeme oko 22h:
12℃
Sub
11℃
Ned
13℃
Pon
10℃
Uto
11℃
Sri
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno