Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 10.3℃ | bura 6.0 m/s
7. prosinca 2023. 15:21
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX  

Danas se u Spaladium Areni svečano otvara Europsko prvenstvo u vaterpolu

PODIJELI

U Splitu je započelo 35. Europsko prvenstvo u vaterpolu koje suorganiziraju LEN i Hrvatski vaterpolski savez (HVS). Grad Split i Spaladium Arena domaćini su ukupno 28 reprezentacija (12 ženskih i 16 muških), ali i brojnim navijačicama i navijačima iz svih dijelova Europe, kao i popratnim zabavnim sadržajima u sklopu Jana Vodenog grada, sportsko – zabavnog koncepta koji će biti dio vaterpolske priredbe u Splitu.

Uz 92 utakmice koje će iznjedriti nove europske prvakinje i prvake, u Spaladiumu će odjekivati glazbeni taktovi i note nekih od najboljih izvođača na hrvatskoj glazbenoj sceni. Tako ćemo danas, na dan svečanog otvaranja Europskog prvenstva imati ekskluzivnu priliku uživati u koncertu Zorice Kondže, Gorana Karana, Tedija Spalata, Lidije Bačić, Ante Gele i Banovog banda.

Mjesto zbivanja je popularni Jana Vodeni grad u sklopu Spaladium Arene, a da biste ušli u isti, potrebno je imati kupljene ulaznice za utakmice toga dana Europskog prvenstva. Večernji program počinje u 19:00 s utakmicom Grčke i Francuske, u 20:00 na rasporedu je ceremonija svečanog otvaranja Europskog prvenstva s gostima iznenađenja, a nakon toga, slijedi koncert u Jana Vodenom Gradu.

Hrvatska muška vaterpolo reprezentacija svoju prvu utakmicu igra večeras s početkom u 21 sat.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

10.3℃

NE 6.0m/s

37%

1016.7hPA
  Vrijeme oko 16h:
10℃
Pet
10℃
Sub
11℃
Ned
9℃
Pon
11℃
Uto
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno