Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 18.8℃ | lebić 4.2 m/s
4. svibnja 2024. 15:12
Foto PR  

Direktor akademije Šahtara održava predavanje u Splitu

PODIJELI

Nogometna zajednica City of Football nastavlja sa svojim meetupovima, a ovaj put će dovesti izuzetno zanimljivog gosta. Naime, u utorak 7. veljače u 19.30 sati nogometni entuzijasti moći će se susresti s Edgarom Cardosom, direktorom nogometne akademije Šahtara iz Donjecka. Meetup će se održati u Mandrach restoran baru, ispod pomoćnog igrališta Hajduka.

Naziv samog predavanja dosta je zanimljiv: “Razvoj – jedna filozofija, različite realnosti“. U kontekstu činjenice da se većina klubova u Europi želi smatrati razvojnima, a svaki ima svoje specifične probleme, ovo je svakako aktualna tema. Pa i za domaće hrvatske uvjete. Cardoso će moći ispričati i o dosta specifičnim problemima s kojima se susreće svakodnevno. Naime, od 2014. godine Šahtar pa i njihova akademija, nisu smješteni u njihovom gradu, jer je Donjeck okupiran. Od veljače prošle godine zbog ruske agresije problemi su se dodatno nagomilali, uostalom mladi naraštaji Šahtara jedno su vrijeme i u Splitu trenirali.

Ulaz na Meetup je slobodan i nije potrebna prijava sudionika. Nakon predavanja predviđena su uobičajena pitanja publike, kao i međusobno druženje.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

18.8℃

SW 4.2m/s

58%

1012.4hPA
  Vrijeme oko 14h:
22℃
Ned
22℃
Pon
24℃
Uto
20℃
Sri
20℃
Čet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno