Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 13.3℃ | jugo 5.7 m/s
1. ožujka 2024. 22:51
Ilustracija; Photo by Elijah Boisvert on Unsplash  

Šef Lukoila kritizirao rat pa sad pao kroz bolnički prozor i poginuo

PODIJELI

Serija nesretnih slučajeva visokopozicioniranih gospodarstvenika u Rusiji nastavljena je novom smrću. Ravil Maganov, čelnik Lukoila, koji je aktivan i na hrvatskom tržištu, nova je žrtva takvih nesretnih slučaja.

Vijest je objavila ruska agencija Interfax. Prema njihovim informacijama, Maganov je pao s prozora moskovske bolnice, dogodi se. Dodatne informacije nisu poznate. Tako ni ona što je radio u bolnici, ali ni je li se bacio, ili je bio nesretan slučaj. Prateći dosadašnje smrti, zasigurno neće biti da ga je netko bacio kroz prozor.

Nova žrtva pomora gospodarstvenika u nesretnim slučajima je bio star 67 godina, a u Lukoilu je bio od 1993. godine. Na čelo ovog naftnog diva došao je 2020. godine. Lukoil je u ožujku bio jedan od rijetkih bitnih poslovnih subjekata koji je kritizirao napad na Ukrajinu. Izrazili su tada u javnoj objavi “duboku zabrinutost tragičnim događajima u Ukrajini”. Njihov čelnik sad je pao kroz bolnički prozor. Putin i klika se više niti ne zamaraju smišljanjem smislenih nesreća.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

13.3℃

SE 5.7m/s

76%

1008.8hPA
  Vrijeme oko 22h:
12℃
Sub
11℃
Ned
13℃
Pon
10℃
Uto
11℃
Sri
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno