Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 35.5℃ | lebić 1.9 m/s
18. srpnja 2024. 21:28
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX  

Pregled nedjelje: When Bane met Baćo

PODIJELI

Cijelog vikenda se satirične stranice po društvenim mrežama sprdaju s pričom koju je objavio Denis Mahmutović u 24 sata, a po kojoj će Ante Bačić – Baćo krenuti u nekakvu visoku vojnu školu, sve na naš trošak.

Jučer se, očekivano, u sve uključio i sam predsjednik Milanović, i koliko god ga ponekad kritizirali zbog načina na koji se upliće u svašta, ovaj put je doista u pravu, a možda je čak i preblag kad kaže da je u pitanju najobičniji – kriminal.

Jer doista, uhljebljivanje svih tih likova koji cijelog života ne rade ništa osim da troše proračunski novac je odavno već kriminal.

Samo što ga primijetimo samo u ekstremnijim slučajevima poput ovog. A malo je ekstremnijih od Baće.

U Bosni i Hercegovini su jučer održani izbori, cijeli dan smo bombardirani vijestima o tome, a sigurno je za sada da se još ništa ne zna – uglavnom se ne zna ni tko je pobijedio ni tko će i kako kasnije vladati, visoki predstavnik je u izbornoj noći nametnuo neka pravila koja će po jednima spasiti Hrvate, a po drugima baš i neće, zabilježena je hrpa nepravilnosti na glasačkim mjestima i sve tako u tom stilu.

Naravno, gotovo svi su već proglasili pobjedu i zapravo su u pravu. Jer svi su oni pobjednici, ali shodno tome – lako je zaključiti tko su gubitnici; raja, zvali se Ahmed, Ivan ili Stevo.

O Tinama da ne pričamo.

Hajduk je pobijedio svoju riječku mušteriju, Čilić je izgubio finale od Đokovića, u Iranu se država i dalje brutalno obračunava s prosvjednicima, najnovije vijesti javljaju o pucanju na studente, Ukrajinci još uvijek potiskuju Ruse polako unatrag, a u Zagrebu se javnost i dalje zabavlja – vrećicama za smeće.

Obnova na Baniji, alias Banovini i dalje kaska, inflacija ne posustaje, a zima dolazi.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

35.5℃

SW 1.9m/s

34%

1012.5hPA
  Vrijeme oko 20h:
35℃
Pet
31℃
Sub
31℃
Ned
27℃
Pon
28℃
Uto
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno