Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 25.7℃ | lebić 1.8 m/s
12. travnja 2024. 15:52

Hajduk oduševio pretplatnike odlukom o ulaznicama za Villarreal – Hajdukova pretplata je drugi najvrjedniji komad plastike u zemlji!

PODIJELI

Hajduk je objavio cijene ulaznica za utakmicu play offa Konferencijske lige, te način prodaje. Cijene su dosta visoke, iako su recimo u Portugalu, gdje su prosječne plaće na razini hrvatskih, u pretkolu bile i skuplje.

U svakom slučaju, odluka koja će oduševiti pretplatnike je ona da će za njih ipak i ova utakmica biti uključena u cijenu godišnje ulaznice, ali će ipak svaki pretplatnik morati preuzeti svoju besplatnu ulaznicu. Uopće ne sumnjamo da će biti onih koji će i radi toga imati nešto za prigovoriti, ali sada je jasno kako su oni koji su prigovarali zbog skupih pretplata ove sezone zapravo poprilično promašili metu.

Ne sumnjamo da će neki sada napokon i progledati pa kupiti pretplatu prije nego započne prodaja ulaznica, doista se isplati. Kako smo stavili u naslov – Hajdukova pretplata je definitivno drugi najvrijedniji komad plastike u zemlji. Zna se koji je prvi, mada je sad već gužva na vrhu tog poretka.

Ono što je važno nebrojeno puta naglasiti – preuzmite ulaznice online, to je definitivno najlakši i najbrži način, sustav je imao nekih problema na samom početku, ali čak i uz poteškoće koje se ponekad pojave vrijeme provedeno u redovima pred šalterima je uvijek duže.

Evo Hajdukove cijele objave:

U utorak 16. kolovoza s početkom u 12 sati počinje preuzimanje i prodaja ulaznica za sve pretplatnike i članove za uzvratnu utakmicu Play-offa Konferencijske lige Hajduk – Villarreal koja će se igrati 25. kolovoza na stadionu Poljud s početkom u 21 sat. 

Posebne pogodnosti za ovu utakmicu imaju pretplatnici za aktualnu natjecateljsku sezonu te članovi Kluba za 2022. godinu. Do dana utakmice pravo kupnje, kao i do sada, imaju isključivo aktivni članovi Kluba. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice samo u slučaju da se iste do tada ne prodaju. 

HNK Hajduk će sukladno kazni UEFA-e imati smanjen kapacitet stadiona za 3.000 sjedećih mjesta tako da će za ovaj susret biti zatvoreni ulaz B (tribina Zapad) te ulaz T (tribina Istok). Za navedene sektore neće biti moguće kupiti ulaznicu. 

hajduk.hr


PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

25.7℃

SW 1.8m/s

33%

1025.8hPA
  Vrijeme oko 17h:
25℃
Sub
25℃
Ned
24℃
Pon
20℃
Uto
20℃
Sri
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno