Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 25.9℃ | bura 1.9 m/s
19. lipnja 2024. 10:15
Foto: Marko Todorov / CROPIX  

Hajduk jako loše u Zagrebu, Dabrauskasu se nije isplatilo miksanje ekipe i formacije

PODIJELI

Kombiniranje Valdasa Dambrauskasa ovaj put nije bilo uspješno, Mamićev klub je pobijedio 4:1, tako da će trener Hajduka brzo morati psihički oporaviti ekipu do četvrtka i Villarreala. Hajduk je odigrao jedno od najgorih poluvremena u mandatu Valdasa Dambrauskasa i nakon njega je vodio s 1:0 te bio oštećen za evidentan penal. Koji je VAR sudac jednostavno vidio, ali iz pitaj boga kojeg razloga nije ga sudio. I onda u drugom dijelu, koji je Hajduk odigrao zapravo bolje nego prvi dio, Dinamo je zabio četiri gola.

Nakon tako visokog poraza zapravo je bespredmetno posebno analizirati igru, tim prije što je prvi dio pokazatelj da igra može biti grozna, a rezultat dobar. U 3-5-2 formaciji se bilo zgusnutije tako da su domaći igraći teško ulazili u stopostotne prilike. Iako je lako biti general poslije utakmice, netko mora i to, pa se sad na kraju može reći kako je Dambrauskasovo prebacivanje Awaziema u veznu liniju bilo pogrešno. Igra se tu raspala, pucalo je i po bokovima i na povratnim loptama, domaći su to znali iskoristiti.

Malo zapravo pozitivnih stvari može se naći za Hajduk u ovom dvoboju. Možda da Nigerijac ne može odigrati više ikad ovako nekoncentrirano. Ili da se Kalinić vraća. Zapravo, najbolje je čim prije zaboraviti ovaj dvoboj i okrenuti se gostovanju u Valenciji. I trenirati s veznim redom, danas nije bio na potrebnoj razini. I neki se možda ne bi složili, ali u bitnim dvobojima osjeti se kad nedostaje Fossati. Jer prave zamjene za njega nema, ni Vuković ni Grgić nisu “šestice” koje mogu graditi igru.

Uglavnom, Hajduk loše, sad se može i zapitati je li ipak trebalo odgoditi dvoboj, vidjelo se da energetski ekipa nije dobra, unatoč 3-4 nova igrača. Sad se rekuperat do četvrtka i uozbiljit se, Španjolcima se ovako ne smije izaći na teren.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

25.9℃

NE 1.9m/s

47%

1016.7hPA
  Vrijeme oko 2h:
26℃
Čet
29℃
Pet
29℃
Sub
23℃
Ned
22℃
Pon
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno