Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 17.2℃ | bura 6.5 m/s
26. svibnja 2024. 16:36
Foto: Jakov Prkic / CROPIX  

Hajduk danas dočekuje Goricu

PODIJELI

Hajduk će danas u 16.30 na Poljudu odigrati zaostali susret četvrtog kola HNL-a s Goricom. Utakmica je to u kojoj se očekuje pobjeda domaćina, jer Gorica je uvjerljivo posljednja na ljestvici, a uz to dolazi i bez vjerojatno najkvalitetnijeg igrača, Krešimira Krizmanića, koji odrađuje kaznu zbog tri žuta kartona.

Naravno, Hajduk je favorit, ali iz povijesti znamo da su te utakmice često i najteže za Bijele. Kao prvo, prekosutra je rođendan Torcide, kao drugo ne jednom je Hajduk popravljao statistiku fenjerašima, a kao najvažnije, Poljud je i dalje bolnica na kraju grada.

Probleme su u pripremi utakmice zbog ozljeda ili zdravstvenih problema imali Kalik, Grgić, Mikanović, Elez, Fossati i Sahiti, Nikola Kalinić je i dalje ozlijeđen, a Lovre Kalinić bi se trebao danas vratiti nakon pauze.

Uz to, treba spomenuti da je Gorica baš protiv Hajduka prije desetak dana odigrala vrlo čvrstu utakmicu, koju je Hajduk prelomio tek duboko u sudačkoj nadoknadi.

Utakmicu će suditi Fran Jović – koji nakon halabuke koju su, nimalo slučajno, podigli medijski pregaoci – uopće neće imati lagan zadatak.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

17.2℃

NE 6.5m/s

77%

1017.4hPA
  Vrijeme oko 17h:
23℃
Pon
24℃
Uto
24℃
Sri
20℃
Čet
21℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno