Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 33.3℃ | lebić 2.2 m/s
19. srpnja 2024. 19:07
Foto: hajduk.hr  

Hajdučke crtice: Kalinić mjesec dana izvan terena, Gorica 26. listopada

PODIJELI

  1. Medicinsko stanje Hajduka je takvo da će Nikola Kalinić pauzirati najmanje mjesec dana. Bio je to očigledno opak udarac po njegovom listu, mišić ima rupturu, sreća da taj udarac po stajnoj nozi nije išao u kost, vjerojatno bi pukla. Podsjetimo još jednom. Sudac taj start nije vidio kao prekršaj. Odnosno, propusti je svirati penal za Hajduk.

    Lukas Grgić i Stefan Simić također će neko vrijeme pauzirati. Radi se o tri tjedna. Dino Mikanović se pak vraća treninzima.
  2. Odgođena utakmica protiv Gorice igrat će se 26. listopada. Taj datum daje ponovno HNS-u mogućnost da ga stavi u matinejsko vrijeme. Kao, Liga prvaka je pa se mora igrati rano. Jasno, ne postoji nikakva odredba koja to nameće, taj ugovor između organizacije europskih liga i UEFA-e je istekao 2017. godine (ove godine su primjerice pojedine utakmice francuske lige igrane u terminima Lige prvaka), ali televizijskim kućama ne paše da se termini sukobljavaju. I UEFA nije presretna s time, ali više nema instrumenata da to spriječi. No, Hajduk mora igrati u 16.30 sati.
  3. Slovenski izbornik Matjaž Kek naknadno je u nacionalni sastav pozvao i napadača Hajduka Jana Mlakara. Slovenci u ovoj ligaškoj pauzi igraju sa Skandinavcima, Norveškom i Švedskom.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

33.3℃

SW 2.2m/s

51%

1010.0hPA
  Vrijeme oko 20h:
31℃
Sub
31℃
Ned
29℃
Pon
28℃
Uto
30℃
Sri
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno