Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 25.7℃ | lebić 1.8 m/s
12. travnja 2024. 16:33
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX  

FOTO: Teretni Hajduk na Livajin pogon prošao kroz Varaždin

PODIJELI

Hajduk je u Varaždinu pobjedio istoimenog domaćina s 2:0 u trećem kolu domaćeg prvenstva, što je Hajduku doduše bio drugi susret. A pobjedu je donio Marko Livaja s dva vanserijska gola u maniri malonogometnih zvijezda. Na kraju mu se izgleda ipak isplati igrati mali balun, mišljenju nekih novinara unatoč. Pardon, “novinara”.

Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIXOstatak igre nije baš bio za pohvalu, Hajduk je imao velikih problema s izvođenjem lopte iz zadnje linije, ali i općenito igrom u sredini. Površnom promatraču sve bi moglo djelovati kao kakva finalna proba na pripremama, toliko se ponekad bilo teretno. U četvrtak tako neće moći proći.

Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIXKod domaćih odlični Postonjski i Teklić, koji je bio inspiriran i odigrao sjajnu utakmicu. Kod Hajduka, osim nedodirljivog Livaje svakako se treba spomenuti jako dobrog Sentića koji je odmjenio samoizloiranog Kalinića na golu, te Borevković koji pokazuje nevjerojatno dobar tajming za startove.

Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIXNa kraju su gledatelji na tv mogli vidjeti i najdojmljiviju scenu susreta, kad je jedna djevojčica dobila od Livaje dres, razinu sreće pisanim riječima jednostavno ne možemo prezentirati, a snimku ne smijemo pokazati jer zabranjuju vlasnici prava prijenosa.

Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

25.7℃

SW 1.8m/s

33%

1025.8hPA
  Vrijeme oko 17h:
25℃
Sub
25℃
Ned
24℃
Pon
20℃
Uto
20℃
Sri
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno