Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 13.3℃ | jugo 5.7 m/s
1. ožujka 2024. 21:08
Foto čitatelj  

Ljudi s malom djecom zapeli satima u koloni kod Janjča

PODIJELI

“I obavezno napiši da im ja sve po spisku”, završio je telefonski razgovor naš čitatelj koji je kod odmorišta Janjče zapeo u koloni nastaloj zbog udesa i od 13.50 sati pa evo do sad u 19.03 se maknuo, kako kaže, 40 metara, a i to jer su neki usjeli skrenuti na odmorište Janjče.

Stvar je jednostavna,. Naš bijesni čitatelj koji stvarno nema lijepe riječi niti za policiju niti istražne suce prošao je već bio posljednji izlaz kad se dogodio udes.I tako je zapeo u desetak kilometara dugoj koloni satima, a da sve bude gore, s njim u vozilu su supruga i njihova mala, niti godinu dana stara kćer. Stoga je bijes apsolutno razumljiv. Oni koji su naknadno išli su prošli bolje, jer ih se skretalo s auto-ceste na alternativne pravce.

“Naprijed ne možemo, jer su blokirali cestu, natrag ne možemo, jer je autocesta. Pa zar zbog ovog i ne postoje procijepi po cesti, da se može prebaciti nas na drugu stranu i onda voziti u jednoj traci dok se ne rasčisti ova naša kolona? Ovako pet sati stojim, mala isto, i koga je briga za to?” bijesan je vozač. Ukoliko će se ovo češće događati ovog ljeta policija će morati naći neki modus kojim bi spriječili ovakve situacije. Jer igrom slučaja danas nije pakao na cesti, bar se sunce bilo smilovalo.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

13.3℃

SE 5.7m/s

76%

1008.8hPA
  Vrijeme oko 22h:
12℃
Sub
11℃
Ned
13℃
Pon
10℃
Uto
11℃
Sri
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno