Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 16.2℃ | lebić 3.1 m/s
18. travnja 2024. 22:03
Foto: A.B.  

Čudna odluka MUP-a: Sutra promjene u prilasku Poljudu

PODIJELI

Na koncu današnje press konferencije pred utakmicu, Hajdukov glasnogovornik, Božo Pavković obavijestio je prisutne kako će sutra pred utakmicu, a zbog prihvata gostujućih navijača biti promijenjen režim prilaska stadionu.

Već se danima po Splitu “šuškalo” kako će policija ovaj put navijače Dinama sprovesti do stadiona u njihovim vozilima, a ne gradskim autobusima iz Dugopolja i bilo je podignutih obrva i upitnika nad glavama kako će se to napraviti, jer u prilasku Poljudu i ovako nedostaje kvalitetnih prometnih rješenja.

Danas je došao odgovor, Put Supavla, jedna od dvije velike prometnice koje vode od ulaza u Split do Poljuda bit će zatvorena za promet. Ali ne onako djelomično, kako smo navikli, nego potpuno. Za sva motorna vozila, ali i za pješake.

Kompletne upute će objaviti Hajduk na svojim službenim stranicama, a mi ovdje i sad odustajemo od dokazivanja nesposobnosti i kaprica službenih osoba zaduženih za sigurnost i povjerenje, a možda i nečeg puno goreg.

Ostaje nam samo naša uputa svima – budite strpljivi i krenite puno ranije prema stadionu. Pješke, jer prometni krlkljanac je neminovan.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

16.2℃

SW 3.1m/s

37%

1007.1hPA
  Vrijeme oko 20h:
15℃
Pet
15℃
Sub
14℃
Ned
11℃
Pon
13℃
Uto
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno