Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 19.1℃ | bura 0.7 m/s
7. lipnja 2023. 03:47

Zadnji dan registracije za hajdučke izbore

PODIJELI

Registracija članova s pravom glasa za sudjelovanje na elektronskim izborima za Nadzorni odbor Hajduka koji će se održati 15. srpnja završava danas u ponoć. Do sada se za izbore registriralo gotovo 5000 članova s pravom glasa, a do kraja dana će se zasigurno dostići i ta brojka.

Broj registracija u posljednjih nekoliko dana se penje, a svi oni koji nisu stigli u proteklim

danima u svega nekoliko klikova na https://izbori.nashajduk.hr/ mogu postati birači na izborima koji se organiziraju elektronskim putem. Za sva pitanja i poteškoće u vezi rezervacije odgovor možete dobiti na mailu registracija@nashajduk.hr.

Na ovogodišnjim izborima sudjeluje osam kandidata. Oni su se do sada predstavili putem životopisa te video intervjua kojim su članovi dobili priliku bolje upoznati njihove poslovne

karijere, promišljanja Hajduka te motivaciju za funkciju nadzornika.

– Pravo biranja Nadzornog odbora bio je san generacija navijača Hajduka koji je prije deset godina postao stvarnost. Danas je on dostupan u nekoliko klikova i pozivam sve one koji to još nisu učinili da ispune hajdučku dužnost i izbore 15. srpnja dočekaju spremni, pozvao je one koji su čekali posljednji trenutak tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

PODIJELI

Vezane vijesti

Follow Us

Split

19.1℃

NE 0.7m/s

82%

1015.8hPA
  Vrijeme oko 5h:
18℃
Čet
20℃
Pet
20℃
Sub
18℃
Ned
19℃
Pon
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno