Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 19.2℃ | bura 6.4 m/s
24. rujna 2023. 13:19
Foto: Sasa Buric / CROPIX  

Vice Mihanović podnio ostavku na mjesto šefa splitskog HDZ-a

PODIJELI

Krenule su postizborne turbulencije u HDZ-u Grada Splita, čelnik gradske organizacije Vice Mihanović podnio je ostavku kao reakciju na očajan rezultat strane na izvanrednim lokalnim izborima. U nastavku prenosimo njegovo priopćenje u potpunosti, a u toku dana ćem o malo i proanalizirati situaciju u ovoj stranci, za koju je bilo jasno da slijedi svođenje računa.


“Uzimajući u obzir rezultate izvanrednih izbora u Splitu, odlučio sam podnijeti ostavku na dužnost predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Split. O tome sam danas razgovarao s predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem.

Zahvalan sam stranačkim kolegama na povjerenju koje su mi ukazali i suradnji koju smo ostvarili.

Moj stranački angažman i preuzimanje vodstva splitskog HDZ-a bilo je motivirano isključivo namjerom da pridonesem boljitku Splita na dobrobit Splićanki i Splićana, kao i unaprjeđenju rada stranke kojoj oduvijek pripadam.

Budućem vodstvu splitskog HDZ-a želim puno uspjeha.

Zahvaljujem na angažmanu Zoranu Đogašu koji se odvažio kandidirati na izvanrednim izborima u Splitu, kao nestranački kandidat HDZ-a.

Napominjem da je riječ o izborima za gradonačelnika i vijeće koji su organizirani na inicijativu vladajućih u Splitu, a izrazito slab odaziv naših sugrađana na izbore je u cijelosti potvrdio političku ocjenu HDZ-a da je riječ o nepotrebnim izborima.

Čestitam svima koji su izabrani u Gradsko vijeće, a čestitam i izabranom gradonačelniku Ivici Puljku”

PODIJELI

Vezane vijesti

Follow Us

Split

19.2℃

NE 6.4m/s

55%

1014.3hPA
  Vrijeme oko 14h:
23℃
Pon
29℃
Uto
31℃
Sri
25℃
Čet
24℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno