Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 17.2℃ | bura 6.5 m/s
26. svibnja 2024. 16:33
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX  

USKOK pokrenuo izvide oko posjeta bordelu načelnika Murtera

PODIJELI

Skupo bi moglo doći Tonija Turčinova, načelnika općine Murter, putovanje u Austriju 2019. godine, mnogo skuplje od onih 1.560 eura koje je općinskom karticom potrošio u najpoznatijem klagenfurtskom bordelu. Naime, USKOK sad provodi izvide, potvrdili su to medijima, a Telegram je došao do informacije kako je račun za hotel, kojim je Turčinov sa svoje kartice navodno prebio dug prema općini, zapravo najvjerojatnije krivotvoren. Jer se ne izdaju takvi računi kakve je načelnik pokazao.

Mnogo toga lošeg se tako skupilo u tom studijskom putovanju za Turčinova. Ona tri računa, jedan od 360 i dva od po 600 eura samo su pokrenula pravu lavinu koja se sad sručila na njega i koja ne staje, jer sad će sve ono što je jako nemušto i u najmanju ruku mutno pojašnjavao medijima, morati mnogo detaljnije pojasniti USKOK-ovim istražiteljima, koji imaju nešto više alata na raspolaganju od novinara.

Turčinov se za sad povukao iz županijske skupštine, ali je ostao na mjestu čelnika Murtera. Uz to je odlučio više ne izlaziti u javnost, ali cinici bi ionako kazali da ima dovoljno za objašnjavati doma. Kao šlag na sve je došao interes za njegovu političku prošlost, pa se ustanovilo da je dosta mijenjao političke opcije, a prije nekoliko godina je iz HSS-a izašao jer nisu dovoljno cijenili crkvu i obitelj… Malo je reći da se dogodio ironičan zaplet…

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

17.2℃

NE 6.5m/s

77%

1017.4hPA
  Vrijeme oko 17h:
23℃
Pon
24℃
Uto
24℃
Sri
20℃
Čet
21℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno